To je to što me zanima!

Bernie ljubi Fabianu koja ima obline poput Beyonce

Tek smo počeli izlaziti i mogu reći da smo dobro krenuli. Jako sam sretan, kazao je Bernie, koji će sljedeći mjesec proslaviti 79. rođendan
Vidi originalni članak

Tek smo počeli izlaziti i mogu reći da smo dobro krenuli. Jako sam sretan, kazao je Bernie Ecclestone, koji će sljedeći mjesec proslaviti 79. rođendan. Sedam mjeseci nakon razvoda od Slavice Ecclestone, prvi čovjek Formule 1 počeo je izlaziti s brazilskom ljepoticom Fabianom. Ne zna se prezime njegove tajanstvene nove ljubavi, a britanski Daily Mail piše kako je i ona višlja od Bernieja te da je u tridesetim godinama. Fabiana se bavi marketingom i navodno ima obline poput Beyonce.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • andariel 08.10.2009.

    A vi u njegovim godinama kao ne biste neku s oblinama. Licemjeri!

  • innelli 08.10.2009.

    Tek počeli hodati??? Dok utvrde vezu on će odapeti.

  • snork 07.10.2009.

    a vi tako ljubomorni i zli egocentrici nikada nećete imati ni novac ni ljubav! samo bi ste pljuvali po nekom tko ima novac iz ljubomore, a nije vam palo na pamet koliko treba raditi i mučiti se da bi to zaradili (barem ja ne znam da je on koga opljačkao). Sad nek se jave nesposobnjakovići koji NAVODNO crnće dan i noć, a nemaju jadni para i Berni i Slavica su im krivi za to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare