To je to što me zanima!

Bernie: Nadam se da će mi Slavica ostaviti koju funtu

Bivši Slavičin suprug želi od nje samo onoliko koliko mu treba da nastavi sa životnim stilom na koji je naviknut. Ipak, zajedničke pse ne želi
Vidi originalni članak

Prvi čovjek Formule 1 Bernie Ecclestone (78) ne brine se što će izgubiti velik dio imovine vrijedne oko dvadesetak milijardi kuna. Nedavno se razveo od Slavice, kojoj je prepisao većinu imovine.
- Nadam se da je Slavica dovoljno osjetljiva i razumna da bi znala koliko mi malo funti treba da nastavim s normalnim životom. Tek nas čeka rasprava o svemu tome, ali pse ne želim - izjavio je Bernie za britanski Times i dodao da ne namjerava sam provesti ostatak svog života, a nešto slično očekuje i od bivše supruge.
- Ona ima 50 godina, još uvijek izgleda prekrasno, ima nekoliko funti u banci, može i ona započeti novi život. Ne mogu je kriviti zbog toga - otkriva Bernie. Priznaje da je možda moglo biti drugačije da se nije toliko posvećivao poslu nauštrb obitelji.
- Da budem pošten prema Slavici, godinama sam joj obećavao da ću manje raditi. Da sam to ispoštovao, možda bismo danas bili zajedno i ne bi došlo do razvoda - zaključio je engleski poduzetnik.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • mirni1 25.03.2009.

    ak Bernie ostane bez love, javno obznanjujem da ću ga rado zaposliti u svom vrtu

  • tajnamoja 25.03.2009.

    http://vinovo.magnify.net/video/Bernie-Slavica-Ecclestone-Razvo

  • djberg34 25.03.2009.

    lik je ok. a žena mu izgleda prekrasno,naravno pa nije se nigdje izmučila i potrosila kak bi mogla izgledati lose

Komentiraj...
Vidi sve komentare