To je to što me zanima!

Bernie o zetu: Mojoj Petri je prijetio da će joj raznijeti glavu

Policija tvrdi da je Stunt bio uhićen 2015. godine zbog kršenja javnog reda, ali slučaj nikad nije procesuiran. Bio je nasilan prema supruzi Petri i govorio joj da će je upucati
Vidi originalni članak

Novi detalji razvoda teškog 45 milijardi kuna i dalje izlaze na vidjelo. Naime, Bernie Ecclestone (86) otkrio je kako je James Stunt (35) prijetio njegovoj kćeri Petri (28).

- Bila je na policiji, bio je nasilan i rekao joj je da će joj raznijeti glavu - kaže šef Formule 1 o svom zetu.

Mirror je kontaktirao policiju koja tvrdi da je Stunt bio uhićen 2015. godine zbog kršenja javnog reda, ali slučaj nikad nije procesuiran.

Stunt je u subotu iselio iz vile u kojoj je živio s Petrom Ecclestone. Odvezao se u svojem Rolls Royceu pušeći cigaretu, a u ruci je držao dvije kristalne mačke.

Petra se iselila iz vile još prije dva mjeseca jer više nije mogla trpjeti Stuntovo ponašanje. Naime, on je navodno bio nasilan i drogirao se.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • 04.07.2017.

    tip totalno ljigav

  • Antares777 03.07.2017.

    Ovaj lik podsjeća na onog malog što je mater i oca ubio ..... isto drži srednji prst na slikama, a faca mu je ljigava, što je Petru njemu privuklo...... nema žena očito dara za biranje dobrih momaka.....

  • MOC JE U ZNANJU 03.07.2017.

    Svaki muškarac koji preti svojoj partnerki je najobičniji slabić .Žena nikada ne bi trebalo da toleriše u vezi ono što joj se ne sviđa. Treba odmah da govori o tome , a ako se muškarac ne menja , treba da se raziđe sa njim . Ni prvi ni poslednji koji se razvode .

Komentiraj...
Vidi sve komentare