To je to što me zanima!

Berniejev dvojnik: Kažu mi i da jako sličim Oliveru Dragojeviću

Aleksandar Miladić najstariji je natjecatelj u showu ‘Nikad nije kasno’. Svirao je klavijature i bio back vokal u Bijelim strijelama i Crvenim koraljima, a danas nastupa s Kićom Slabincem
Vidi originalni članak

Sa sijedom kosom i okruglim okvirima naočala najstariji natjecatelj showa “Nikad nije kasno” Aleksandar Miladić (70) neodoljivo podsjeća na sad već bivšeg šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea (86).

- Vrag će ga znati. Može biti. Ne znam. To mi još nitko nije rekao. Kažu mi da sličim Oliveru Dragojeviću, kojeg jako cijenim - kaže Miladić, koji nije jedini u showu koji ima slavnog dvojnika.

Branka Papeša (57), koji imitira Mišu Kovača, na granici na putovanju za Beograd, gdje se snima show, zamijenili su za pjevačku legendu, što je Aleksandra jako nasmijalo.

Miladić je svirao klavijature i bio back vokal krajem 60-ih u Bijelim strijelama, a 70-ih u Crvenim koraljima. Šest godina je bio pijanist u zagrebačkom hotelu. I danas nastupa s Kićom Slabincem. Pomalo je ogorčen današnjim vremenima jer ima sve manje pravih glazbenika. Svi nešto DJ-i, kaže.

- Najezda je cajki. Mladi padaju na stihove, a ne na glazbu. To im je povod da popiju, zaljube se i odljube - kaže Aleksandar. On i dalje svira te održava fizičku kondiciju. Teniski je trener, a prije četiri godine natjecao se na Svjetskom prvenstvu veterana u Klagenfurtu. Ne smatra da će u showu “Nikad nije kasno”, koji počinje ove nedjelje na RTL-u, dogurati daleko jer ima jaku konkurenciju.

- Ne mogu svi biti Severine i Oliver Dragojević - zaključio je Aleksandar.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • basicka 26.01.2017.

    Ovaj sliči Oliveru Dragojevicu isto kao i ja Cindy Crawford

  • 26.01.2017.

    svatko ima svog dvojnika

  • Blackadder_2 26.01.2017.

    Sliče ko jaje jajetu, samo što je prvo nojevo promjera lopte za odbojku a drugo od Nevena Ciganovića, vidljivo jedino mikroskopom s Carl Zeiss optikom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare