To je to što me zanima!

Bernieja udarili šakom u glavu i ukrali nakit vrijedan 1,7 mil. kn

OPLJAČKALI ECCLESTONEA Vlasniku Formule 1 lopovi su ukrali skupi sat, a njegova djevojka Fabiana Flosi ostala je bez dijamantnog prstenja. Istraga je u tijeku
Vidi originalni članak

S djevojkom Fabianom Flosi (31) prvi čovjek Formule 1 vratio se u stan koji imaju u Londonu, a kad su ih lopovi zaskočili oboje su stajali u čudu. Čini se da su se kriminalci skrivali u blizini ulaza u zgradu i samo čekali da milijarder naiđe sa svojom dragom kako bi ih opljačkali. Bernie Ecclestone (80) bespomoćno je ležao na podu dok su lopovi njemu i Fabiani krali nakit. Udarili su ga u glavu, a ona je užasnuto stajala i skinula sav nakit sa sebe, uključujući sat i skupocjene dijamantne prstene koje oboje nose. Ecclestonea su nakon incidenta odveli u bolnicu zbog ozlijede glave, no nisu ga dugo zadržali i već je drugo jutro bio na poslu. Procjenjuje se da su se lopovi 'obogatili' za otprilike 1,7 milijuna kuna i pobjegli prije dolaska policije. Istraga je u tijeku. 

Ćiro je lopovima ostavio poruku

Bivšeg izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Miroslava Ćiru Blaževića (75) opljačkali su nekoliko puta. Lopovima je poslije ostavio poruku 'Nemojte mi razbijati prozore. Iza trešnje, ispod stupića, nalaze se ključevi'.

Pljačkaši su popili rakiju iz hladnjaka

Odnijeli su nakit i digitalne kamere. Poplavili su podrum, zapalili papir u dnevnom boravku i upalili toster kako bi izazvali požar, rekla je Tina Rupčić (40). Pjevačici su u kolovozu provalili u kuću na Črnomercu u Zagrebu. Policija je uhvatila lopove.

Ukrali joj cipele i dizajnerske torbe

Simoni Šajn (26) u srpnju su provalili u stan u zagrebačkom Voltinu naselju. Lopovi su iz stana odnijeli nakit, dizajnerske torbice i cipele, a štetu su procijenili na pola milijuna kuna. Manekenka se poslije preselila u drugi stan.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • buka 27.11.2010.

    Ma nije to za njega ništa,veća šteta bi bilo da ja izgubim 100kn!

  • zaky11 27.11.2010.

    čirooo...hahhaha...super si

  • angie95 26.11.2010.

    ma ciro je legendaaaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare