To je to što me zanima!

'Better Watch Out': Božić će ove godine biti stvarno ubojit

Snježna predbožćna noć u jednom mirnom susjedstvu postat će poprište neviđeno krvavog masakra. Tiha noć, sveta noć, spava sve sanak blag, tko će zauvijek zaspati?
Vidi originalni članak

Kako je pred nama božićna sezona, tako će nam uskoro početi u kina dolaziti i božićni filmovi. A jedan takav, koji se malo poigrao s klasikom 'Sam u kući' (čak se mogu u foršpanu naslutiti i reference na taj film) je nadolazeći 'Better Watch Out'.

Film nije prerada 'Sam u kući', no dijeli neke slične note s njime. Za sada ga se opisuje kao film koji bi nastao kada bi se spojio 'Sam u kući' sa 'Strancima'. Ova pretjerana horor komedija bi mogla svakome kome se sviđaju nekonvencionalni filmovi staviti smiješak na lice.

Do sada su izbačena dva foršpana za film, no kako je jedan od njih tzv 'Green Band trailer' odnosno verzija bez krvi, psovki i 'odraslog govora', tako vam mi donosimo 'Red Band' verziju.

Bejbisiterica Ashley (Olivia DeJonge) brani djecu koju čuva (Levi Miller i Ed Oxenbould) od uljeza koji su provalili u kuću jedne snježne noći. No ubrzo će se pokazati kako su stvari značajno kompliciranije no što se čine.

Pogledajte video

U glavnim ulogama su gore navedeni glumci, dok im podršku daju Virginia Madsen i Patrick Warburton u ulozi roditelja djece. Dacre Montgomery preuzeo je ulogu Jeremyja, dok još nije otkriveno tko glumi ubojicu u filmu

Redatelj je Chris Peckover po scenariju kojeg je napisao skupa sa Zachom Kahnom. 'Better Watch Out' u kina dolazi tijekom prosinca.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Joker123 22.09.2017.

    Cita san recenziju, dobre kritike i ocekivat zabavu horror/home invasion vrste

Komentiraj...
Vidi sve komentare