To je to što me zanima!

Beyonce: Destiny's Child će objaviti album nakon 8 godina

Bivša članica Destiny's Childa objavila je da će bend 29. siječnja objaviti novi album 'Love Songs'. Na njemu će se osim starih hitova naći i novi singl 'Nuclear'
Vidi originalni članak

Pjevačica će 21. siječnja pjevati američku himnu na inauguraciji predsjednika Baracka Obame dok će 3. veljače nastupiti u poluvremenu američkog Super Bowla. No ambiciozna Beyonce Knowles (31) fanovima je u četvrtak objavila još jednu novost. Bivša članica Destiny's Childa otkrila je da će se 29. siječnja u prodaji naći album 'Love Songs' na kojem se nalaze stari hitovi koje je snimila s bivšim kolegicama iz američkog r'n'b sastava i njihov novi singl 'Nuclear'.

- Jako sam ponosna što nakon osam godina mogu objaviti prvi novi singl Destiny's Childa - napisala je Beyonce na svojoj internetskoj stranici.

Na naslovnici albuma Beyonce i članice benda, Kelly Rowland (31) i Michelle Williams (32), poziraju s velikim šeširima i gledaju u kameru. Bivše članice benda razišle su se 2005. godine kada su pjevačice odlučile započeti samostalne karijere. Destiny's Child osnovan je 1990. godine u Houstonu kada je Beyonce imala samo devet godina.

- Radila sam jako puno u djetinjstvu kako bi ispunila svoj cilj. Sretna sam što sam bila u toj poziciji. No žrtvovala sam puno stvari, vjerojatno sam radila puno teže od svih koje znam u glazbenoj industriji - rekla je jednom pjevačica.

Šuška se da će Beyonce, koja je u siječnju prošle godine rodila kći Blue Ivy Carter (1), u veljači objaviti svoj peti solo album.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • guliwer 06.02.2013.

    dočekat ćemo, ako u međuvremenu ne bude koji smak svijeta.....ha ha ha

  • Plava_1 11.01.2013.

    Odlicno!!!! Jedva cekam!!! ;))))

  • WOMANIZER 11.01.2013.

    čini se kako beyonce u ovoj godini pokušava nadoknaditi sve ono i još duplo, što je propustila u 2011./2012. zbog majčinstva! nek joj je sa srećom! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare