To je to što me zanima!

Beyonce i Jay-Z opet se na jahti odmaraju na našoj obali, u Cavtat su poveli i troje djece

Nakon dvije godine ponovno su se u Hrvatsku vratili Jay-Z i Beyonce, a sa sobom su poveli i troje djece s kojom se u bazenu na luksuznoj jahti igra dadilja. Beyonce se sunča, a Jay-Z opušteno razgovara i šetka se...
Vidi originalni članak

Poznato je da slavni muzički par, reper Jay-Z (52) i Beyonce (40) vole Hrvatsku. Do sada su bili nekoliko puta, a glazbena diva čak je i kćeri dala ime po 'plavom' stablu koje je vidjela na Hvaru. Zadnji put na našoj obali bili su prije dvije godine, a sada su se ponovno odlučili vratiti, i to u Cavtat.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sudeći prema fotografijama, Jay-Z u ležernom izdanju uživa na velikoj i luksuznoj jahti s bazenom, a snimljen je u društvu muškarca koji nalikuje na tjelohranitelja Juliusa De Boera, koji je s njim u Hrvatskoj bio i prijašnjih godina. 

Obitelj se trenutno nalazi u Cavtatu, u blizini Dubrovnika, a još nije potvrđeno koliko će tamo ostati i hoće li ići gdje dalje. Na jahti se nalazi cijela obitelj, troje djece i Beyonce.

Dok Jay-Z uživa u razgovoru, a Beyonce hvata zraka sunce, sa djecom se igra dadilja.

Inače, prije dvije godine, Beyonce je u Hrvatskoj, točnije na Malim Bisagama u neposrednoj blizini Galešnjaka, proslavila 39. rođendan. Par je krstario na luksuznoj jahti 'Lana', a navečer su uživali u romantičnoj večeri, okruženi bakljama i cvijećem. 

PUNI BATERIJE Nika Turković nakon prekida s Matijom Cvekom uživa u ljetu: 'I sve ispočetka opet ima smisla'

Jay-Z i Beyoncé su u Hrvatskoj bili i 2009. i to na jahti gitarista Erica Claptonea, pa zatim i 2011. godine, dok su čekali prvu kćer Blue Ivy, koja je ime dobila po plavom bršljanu koji su vidjeli na otoku Hvaru.

No posjet para 2009. godine nije završio slavno. Naime, njihov tjelohranitelj nasrnuo je na dubrovačke fotoreportere i TV snimatelje. Tjelohranitelj je tad udario rukom po kameri jednog snimatelja. Kamera je pala na tlo i slomljen je reflektor rasvjete. Potom je snimatelja tri puta udario nogom iznad stražnjice.

ZNA ŠTO PRIČA Snježana Mehun potaknula na razmišljanje: 'Ako vaš muž ne voli vaše prijatelje, ne voli vas'

Snimatelj ga je onda udario stativom, a ovaj ga je bacio u more. Privremeno mu je bila oduzeta putovnica i bio je prijavljen za remećenje javnog reda i mira. 

Pri odlasku je tjelohranitelj okupljenima pokazao srednji prst i na lošem, ali razumljivom hrvatskom dobacio: 'Mama vam je ku*va, pi*ka vam materina!'. Sve se dogodilo oko 1:30 u noći, unutar povijesne jezgre Dubrovnika, kada je slavni par napustio restoran u kojem su večerali.

Mnogi su mislili kako će taj incident koji se dogodio 2009. utjecati na to da više nikad ne dođu u Lijepu našu, ali izgleda da im to nije pokvarilo dojam jer su se nakon toga vratili još dva puta, a sada i treći.

 

 


 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • ante-portas 22.08.2022.

    Sta su jeli?

  • Linz 22.08.2022.

    Nisam očekivao da će članak biti Bog zna što, ali ovo me je dotuklo !!!

  • zlonca 22.08.2022.

    Na jahti Erica Claptonea. Pa daj barem pročitajte to što pišete.

Komentiraj...
Vidi sve komentare