To je to što me zanima!

Beyonce je za rođendan dobila 'skromnu' tortu od 20.000 kn

Zlatno-crna torta koju joj je suprug naručio pekla se dva dana, a koštala je više od 20.000 kuna. Iako pazi na liniju, Beyonce je, navodno, pojela čak dva komada torte
Vidi originalni članak

Američka pjevačica Beyonce proslavila je 36. rođendan. Sa suprugom, reperom Jay Z-jem, bila je u Philadelphiji, gdje je on imao koncert. 

Zlatno-crna torta koju joj je suprug naručio pekla se dva dana, a koštala je više od 20.000 kuna. Iako pazi na liniju, Beyonce je, navodno, pojela čak dva komada torte.

Inače, na Sveučilištu u Kopenhagenu studenti će moći upisati kolegij ‘Beyonce, Gender and Race’, na kojem će se analizirati njezine pjesme i spotovi, a raspravljat će o rasi i seksualnosti. 

Podsjetimo, pjevačica je sredinom lipnja rodila blizance Sira i Rumi.. Njih i kćer Blue Ivy (5) čuva čak šest dadilja. Nedavno se pisalo da svaka od njih ima plaću od 100.000 dolara godišnje. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 10.09.2017.

    Snobizam!!!

  • Constellation 10.09.2017.

    Koja glupost Sveucilista iz Kopenhagena.. Proucavati rasu i seksualnost je ok, ai doci do toga da se na jednom Sveucilistu proucavaju pjesme jedne Beyonce...jadno..Ni Sveucilista vise nisu sto su bila.

  • Jersey 10.09.2017.

    Moja bila 5.95 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare