To je to što me zanima!

Beyonce nakon 7 godina pauze najavila svjetsku turneju, a već se očekuje veliki interes fanova

Poznata pjevačica ovog ljeta kreće na svjetsku turneju, a njeni obožavatelji uzbuđeni su, ali i zabrinuti jer bi karata za koncert moglo nestati u vrlo kratkom roku
Vidi originalni članak

Beyonce (41) je nakon sedam godina najavila da kreće na novu turneju u skopu koje će održati 43 koncerta.

Prvi nastup održat će 10. svibnja u Švedskoj, publika će tako sa svojom omiljenom pjevačicom moći zapjevati uglas njezine najveće hitove među kojima su će biti i one s posljednjeg albuma 'Renaissance' koji je oduševio i publiku i kritiku. 

Tjedan dana kasnije koncert će održati i na stadionu Principality u Cardiffu. Sveukupno, Beyonce će održati pet nastupa u Ujedinjenom Kraljevstvu, što znači da turneju nastavlja u Edinburghu 20. svibnja, pa u Sunderlandu 23. svibnja i na londonskom stadionu u Hotspuru 29. i 30. svibnja.

veliki povrtak Beyonce nije pjevala 5 godina, a sada će nastupiti na otvaranju hotela u Dubaiju za 22 mil. eura

Tijekom lipnja obožavatelji će je slušati u Lyonu, Barceloni, Marseilleu, Kölnu, Amsterdamu, Hamburgu, Frankfurtu i Varšavi. Od srpnja, Beyoncè će krenuti na sjevernoamerički dio turneje, koja počinje u Torontu, 8. srpnja, te se nastavlja u Chicagu, New Yorku, Bostonu, Miamiju, Las Vegasu i drugim mjestima, dok završava u New Orleansu 27. rujna.

 

Već se sada očekuje golemi interes publike jer je Beyonce posljednji put na turneji bila 2016. godine. Pretprodaja ulaznica u prodaji je u četvrtak u 10 sati, a nekoliko dana kasnije karte će biti dostupne i u regularnoj prodaji. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare