To je to što me zanima!

Beyonce pokazala atribute za Vogue: Osjećam se senzualno

Pozirala je u dugoj crvenoj haljini, kimonu i grudnjaku i gaćicama te prljavo bijeloj haljini koja je istaknula njene obline. Beyonce je istaknula svu svoju ženstvenost
Vidi originalni članak

Na Super Bowlu je na bini skakutala i izvijala se u kožnom korzetu, a u editorijalu za Vogue pokazala je kako to izgleda kad ona odluči biti ženstvena i seksi i to na nježan i damski način. U provokativnom editorijalu Beyonce (31) istaknula je čari u nizu seksi odjevnih kombinacija. 

Pozirala je u dugoj crvenoj haljini, kimonu i grudnjaku i gaćicama te prljavo bijeloj haljini koja je istaknula njene obline. Svaka kombinacija upotpunjena je elegantnim nakitom i obućom, a pjevačica je uživala u poziranju. Vogue s Beyonce na naslovnici na kioscima će se naći u ožujku.  

- Otkako sam rodila osjećam se toliko senzualno, ženstveno i jako kao nikad dosad - rekla je pjevačica za časopis. Dodala je kako je tijekom porođaja komunicirala s Blue Ivy i zamišljala je kako nastoji proći kroz uski prolaz i zaboravila svu svoju bol jer je mislila da se njeno dijete muči.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • lollypop_1 13.02.2013.

    senzualni Hulk...

  • someral 13.02.2013.

    bez photoshopa je nikakva,noge su joj ko dva balvana.

  • nikky552 12.02.2013.

    malo su joj pomršavili nogu, al svejedno bey je bas lijepa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare