To je to što me zanima!

Beyonce pozirala ispred Isusa i naljutila vjernike: Vrijeđa nas

VJERNICI JE NAPALI Pjevačica je na Instagramu objavila fotografiju sebe kako pozira ispred slike 'Posljednja večera', a sebe je namjestila točno ispred Isusa
Vidi originalni članak

Prvo je naljutila NASA-u tako što je na početku svoje nove pjesme 'XO' upotrijebila audio isječak iz pada svemirske letjelice Chalenger iz 1986. godine, a sada je uspjela naljutiti i vjernike. 

Beyonce (32) je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira ispred slike 'Posljednja večera', a ona se nalazi točno ispred lika Isusa. Vjernici su je odmah napali na društvenim mrežama.

- Uopće nemaš poštovanja. Molit ću se za tebe. Ti nisi Isus! Isus je istina i svijetlo - napisao je jedan od ljutih obožavatelja pjevačice.

Drugi je pak napisao da, iako nije vjernik, razumije kako poziranjem ispred slike 'Posljednje večere', i to tako da zaklanja lik Isusa, može uvrijediti vjernike. Neki su se pak jako razočarali u Beyonce.

- Obožavatelj sam, ali ovo mi se nikako ne sviđa. Ako nisi vjernik, ne omalovažavaj one koji to jesu. Vidi se da ti nije stalo. Izgubila si moje poštovanje - stoji u jednom komentaru.

 Pjevačica se NASA-i već ispričala, sada treba vidjeti hoće li opet učiniti isto te se ispričati i vjernicima.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • sir20 04.01.2014.

    Jooooj daj te se prestanite zamarat glupostima bas me briga sto Beyonce radi . a vjernici pogotovo katolici sta se imaju bunit u Bibliji pise kako je Isus rekao da se njemu u spomen ne grade crkve,kipovi i krizevi sa njime samim na njemu .Sramite se to je veca sramota od Beyonce

  • ramosy 04.01.2014.

    Prejadno!! Ovo samo pokazuje koliko je umisljena i da misli da je veca od Boga! Ne mogu reci da sam izgubila postovanje prema njoj jer ga nisam nikad ni imala!

  • Nikol Jerković 03.01.2014.

    jedino sta se moze ocekivat na ovoj starnici su vrijeđanja,a da pustite ženu na miru da radi šta oce,imam osjecaj da svi visite na ovoj stranici i jedva cekate da izade nesto novo,daj nađite zivot vise,ona nit ne zna za vas niti ju je briga za vase glupe komentare,moze sta oce,vjernica je,prekrasne osobnosti i nije kao ostali,a vi kojima su literatura samo novine i vjerujete da spada u illuminate gadno se varate,treba malo zagrebat ispod površine,jer svakim danom ispadate sve gluplji i gluplji..

Komentiraj...
Vidi sve komentare