To je to što me zanima!

Beyonce se 'uvukla' u pripijenu vjenčanicu vrijednu 90.000 kn

Pjevačica je objavila video u kojemu je spojila mnoštvo fotografija, a osim što je pokazala raskošnu vjenčanicu, stavila je i fotografije kćeri Blue Ivy te blizanaca Rumi i Sir Carter
Vidi originalni članak

Pjevačica Beyonce (37) povodom Nove 2019. objavila je video prepun uspomena i poželjela je svima sretnu nadolazeću godinu. Spojila je mnoštvo fotografija, među kojima su i dosad neviđene fotografije s vjenčanja i obnova zaruka sa suprugom Jay-Zijem (49). 

Oboje su bili u bijelom, a Beyonce se 'uvukla' u vjenčanicu s velikim velom, dizajnerice Galie Lahav, vrijednu 90 tisuća kuna. U snimci koju je Beyonce podijelila sa svojih 122 milijuna pratitelja, bile su i fotografije njihove djece, kćeri Blue Ivy (6) te blizanaca Rumi i Sir Carter (1). 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Predivni ste, a djeca su vam preslatka. Želim vam dug i sretan brak - poručili su im obožavatelji.

Inače, par je snimio videospot za pjesmu 'Apeshit' u pariškom muzeju Louvre. Dosad je rekord posjećenosti muzeja je bio 9,7 milijuna ljudi, ali prošle godine je oboren.

Prodaja ulaznica porasla je za čak 25 posto nego 2017., a ukupno je bilo 10,2 milijuna posjetitelja. Izdvojili su se turisti iz Amerike i Kine, a došli su zahvaljujući upravo tom videospotu. 

OVO SU NAJSEKSI ZNAKOVI ZODIJAKA: Mračnim Škorpionima nitko ne može odoljeti, ali oni nisu jedini

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Ljenjuškanje 09.01.2019.

    Ne kuzim ovu famu oko pevaljke

  • 07.01.2019.

    ne stoji joj dobro

  • MAMUNAMEGALO 07.01.2019.

    Lik je izuzetno ružan al para vrti di burgija ne može

Komentiraj...
Vidi sve komentare