To je to što me zanima!

Beyonce šokirala: Sanjale ste moj svijet, poklonite se gadure

Beyonce u singlu 'Bow Down/ I Been On' pjeva: 'Znam, kada ste bile djevojčice, sanjale ste da budete u mom svijetu. Ne zaboravite to, poklonite se gadure'
Vidi originalni članak

Majka djevojčice Blue Ivy Carter (1) u nedjelju je na svojoj službenoj internetskoj stranici objavila novi singl 'Bow Down/ I Been On' uz svoju fotografiju kada je bila djevojčica u ružičastoj haljinici s krunom na glavi u sobi prepunoj trofeja iza sebe.

- Znam, kada ste bile djevojčice, sanjale ste da budete u mom svijetu. Ne zaboravite to, poštujte to. Poklonite se gadure - stihovi su nove pjesme Beyonce Knowles (31) koja je izazvala nevjericu među njezinim fanovima.

Supruga repera Jay-Z-ja u pjesmi na kojoj je surađivala s producentom Timbalandom pjeva: 'Uzela sam si vremena živjeti svoj život, no nemojte misliti da sam samo njegova ženica. Ne zavaravaj se, to je moje sr...'.

Britanski mediji pišu kako je pjesma koja govori o njezinoj odsutnosti iz glazbene industrije, već izazvala kontroverze i podijelila njezine fanove.

- Beyonce je trendseterica i ne zvuči kao nitko drugi. Ona vodi svoju igru - jedan je od komentara na društvenim mrežama.

Jedna od obožavateljica poručila je da je šokirana tako uvredljivom pjesmom.

- Kako možeš pjevati na Obaminoj inauguraciji i onda objaviti ovako odvratnu, uvredljivu pjesmu. Šokirana sam - poručila je dok se radijski DJ Scott Mills zapitao je li jednostavno riječ o šali.

Idi na 24sata

Komentari 116

  • Neo_1 09.05.2013.

    ONA JE SAVRSENA! Bow down znaci nakolonite se! a znate sto? dobro vam je rekla! sto ste vi postigli u zivotu a sto je onaa, bitch please! jos je u pjesmi rekla "respect that" i to je dobro rekla poštujte tko je ona i poštujte njezinu slavu i status!

  • new-world-order shit 26.03.2013.

    ona je jos samo jedna u nizu zrtava illuminata u Hollywoodu

  • LučiŠkaro 23.03.2013.

    Mozete govoriti o njenom ponasanju sta god zelite,ali ona je do silnih milona dosla uz pomoc svog glasa,koji nitko ne zasluzuje komentirat ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare