To je to što me zanima!

Beyonce u panici: Blizanci su još u bolnici, oboje imaju žuticu

Liječnici žele da Beyoncini blizanci ostanu u bolnicu sve dok im se stanje u potpunosti ne stabilizira. Dječak i djevojčica rođeni su osam dana prerano
Vidi originalni članak

Glazbeni par Beyonce (35) i Jay Z (47) postali su roditelji blizanaca Beje i Shawna prije dva tjedna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bebe imaju žuticu pa su na fototerapiji te se izlažu posebnom svjetlu - kaže izvor blizak obitelji. Dodaje kako curica i dečko nemaju ozbiljnijih problema. I sama Beyonce je u losanđeleskoj bolnici, a zbog panike se još nije oglasila. Par ima i kćer Blue Ivy (5). 

Do sada nije poznato kad će biti pušteni kući, a posljednjih dana, Beyonce i blizance posjetili su sestra Solange i otac Matthew Knowles koji je na Twitteru poželio dobrodošlicu unucima. Njegovu objavu mnogi su Beyonceini fanovu osudili jer je objavio rođenje djece prije same pjevačice. 

Podsjetimo, Beyonce je početkom veljače na društvenim mrežama otkrila da je trudna te da čeka blizance. Objavila je seriju fotografija na kojima ističe trudnički trbuh. U međuvremenu je i trudna nastupala na dodjeli Grammy nagrada. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Negann 27.06.2017.

    U takvim situacijama stvarno treba panicariti jer dijete ti ima zuticu eejj zuticu pa to je strasno!!

  • 27.06.2017.

    Ja sam prerano rođena beba i to punih mjesec dana,a ovo nisu prerano rođena djeca.Za blizance je normalno da se ranije rode.

  • 27.06.2017.

    uh valjda će sve biti ok

Komentiraj...
Vidi sve komentare