To je to što me zanima!

Beyonce ugurala svoje obline u jedinstvene modne kombinacije

Dosta njezinih odjevnih kombinacija bilo je napravljeno po narudžbi. Na koncertu u Santa Clari u Kaliforniji sjajila je u kreaciji modne dizajnerica Vivienne Westwood, a Thierry Mugler je zaslužan za PVC kreaciju
Vidi originalni članak

Pjevačica Beyonce (37) je početkom lipnja sa svojim suprugom, reperom Jay-Z-em (48) krenula na turneju 'On the Run II'. Glazbeni je par prvu turneju imao prije četiri godine i tada su na prodaji ulaznica zaradili preko 100 milijuna dolara, odnosno 604 milijuna kuna.

Ova turneja im je bila čak i uspješnija pa su do kraja kolovoza skupili 150 milijuna dolara, odnosno oko 962 milijuna kuna.

Kada se pročulo za tu cifru, ukupno je 1,4 milijuna ljudi već vidjelo Beyoncine outfite i nastup, a paru je tada bilo ostalo još 19 koncerata u sklopu turneje. Američki mediji su nagađali kako će im se ukupna zarada popeti na 250 milijuna dolara, odnosno 1,6 milijardi kuna. 

Za magičnu pojavu na pozornici nije zaslužna samo Beyonce i njezin pjevački talent već i modne kombinacije. Turneju je otvorila od glave do pete obučena u Gucci

Čizme koje je nosila koštaju 1,790 dolara, odnosno 11,5 tisuća kuna, a uz njih je kombinirala nekoliko brojeva veću Guccijevu jaknu i kratke hlačice. Za svoj koncert u Manchesteru, Beyonce je obukla Balmain haljinu i visoke čizme. 

Dosta njezinih odjevnih kombinacija bilo je napravljeno po narudžbi. Na koncertu u Santa Clari u Kaliforniji sjajila je u kreaciji modne dizajnerica Vivienne Westwood (77), a Thierry Mugler (69) je zaslužan za PVC kreaciju koju je nosila u Los Angelesu za koju je izdvojila i nekoliko desetaka tisuća kuna.

Mladi LaQuan Smith (30) je po narudžbi za pjevačicu dizajnirao body i sako za jedan od njezinih prvih nastupa u sklopu turneje. Cijene njegovih 'dostupnijih' odjevnih komada koštaju oko 700 dolara (oko 4500 kuna) pa je Beyonce zasigurno 'papreno' platila vlastiti body. 

Na jednom od posljednjih nastupa, pjevačica se pojavila na bejzbolskom stadionu u San Diegu u 'leopard' bodyju na koje je iskombinirala čizme te glavu ukrasila sa šeširom istog uzorka.  

Tijekom cijele turneje je mamila uzdahe u raznim bodyjima i golišavim kreacijama. 

OVO SU OVISNOSTI HOROSKOPSKIH ZNAKOVA: Od Riba ne znate što očekivati, a Škorpioni su najstrastveniji!

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 15

  • PeroTikulić 14.10.2018.

    Kako ja ovu ne mogu smisliti!

  • 13.10.2018.

    hoće da se piše onjoj, a tako je to s slavnima.

  • Scarlett O" Hara 13.10.2018.

    5 do 10 kila manje i bila idealna

Komentiraj...
Vidi sve komentare