Obavijesti

Show

Komentari 15

Beyonce ugurala svoje obline u jedinstvene modne kombinacije

Beyonce ugurala svoje obline u jedinstvene modne kombinacije
16

Dosta njezinih odjevnih kombinacija bilo je napravljeno po narudžbi. Na koncertu u Santa Clari u Kaliforniji sjajila je u kreaciji modne dizajnerica Vivienne Westwood, a Thierry Mugler je zaslužan za PVC kreaciju

VIDEO

Pjevačica Beyonce (37) je početkom lipnja sa svojim suprugom, reperom Jay-Z-em (48) krenula na turneju 'On the Run II'. Glazbeni je par prvu turneju imao prije četiri godine i tada su na prodaji ulaznica zaradili preko 100 milijuna dolara, odnosno 604 milijuna kuna.

Ova turneja im je bila čak i uspješnija pa su do kraja kolovoza skupili 150 milijuna dolara, odnosno oko 962 milijuna kuna.

Kada se pročulo za tu cifru, ukupno je 1,4 milijuna ljudi već vidjelo Beyoncine outfite i nastup, a paru je tada bilo ostalo još 19 koncerata u sklopu turneje. Američki mediji su nagađali kako će im se ukupna zarada popeti na 250 milijuna dolara, odnosno 1,6 milijardi kuna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Za magičnu pojavu na pozornici nije zaslužna samo Beyonce i njezin pjevački talent već i modne kombinacije. Turneju je otvorila od glave do pete obučena u Gucci

Čizme koje je nosila koštaju 1,790 dolara, odnosno 11,5 tisuća kuna, a uz njih je kombinirala nekoliko brojeva veću Guccijevu jaknu i kratke hlačice. Za svoj koncert u Manchesteru, Beyonce je obukla Balmain haljinu i visoke čizme. 

Dosta njezinih odjevnih kombinacija bilo je napravljeno po narudžbi. Na koncertu u Santa Clari u Kaliforniji sjajila je u kreaciji modne dizajnerica Vivienne Westwood (77), a Thierry Mugler (69) je zaslužan za PVC kreaciju koju je nosila u Los Angelesu za koju je izdvojila i nekoliko desetaka tisuća kuna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last night we felt so much love from our LA family. 5 more shows to go. Let’s do it again!

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Mladi LaQuan Smith (30) je po narudžbi za pjevačicu dizajnirao body i sako za jedan od njezinih prvih nastupa u sklopu turneje. Cijene njegovih 'dostupnijih' odjevnih komada koštaju oko 700 dolara (oko 4500 kuna) pa je Beyonce zasigurno 'papreno' platila vlastiti body. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Na jednom od posljednjih nastupa, pjevačica se pojavila na bejzbolskom stadionu u San Diegu u 'leopard' bodyju na koje je iskombinirala čizme te glavu ukrasila sa šeširom istog uzorka.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So happy to be in the Bay! 3 more shows to go!

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Tijekom cijele turneje je mamila uzdahe u raznim bodyjima i golišavim kreacijama. 

OVO SU OVISNOSTI HOROSKOPSKIH ZNAKOVA: Od Riba ne znate što očekivati, a Škorpioni su najstrastveniji!

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin