To je to što me zanima!

Beyonce zbog supruga tolerira čak i dosadnu Kim Kardashian

Prvi put su se vidjele na koncertu na kojem su Jay-Z i Kanye zajedno nastupali. Beyonce starletu, tvrde prijatelji, ne može smisliti, ali mora popustiti zbog dragog
Vidi originalni članak

Pjevačica Beyoncé (31) i Kim Kardashian (31) počele su se družiti prije pet mjeseci, kad je starleta prohodala s Kanyeom Westom (35). Glazbenica navodno ne podnosi Kim, ali tolerira je zato što je reper prijatelj njena muža Jay-Z-a. Krajem lipnja zajedno su snimljene na koncertu u Birminghamu na kojem su nastupili u sklopu turneje 'Watch The Trone'. To je prvi put da su se uopće vidjele jer Beyonce starletu, tvrde prijatelji, ne može smisliti.

Kim ne podnose ni drugi Kanyeovi prijatelji. Živcira ih što na svako druženje reper dovodi svoju djevojku za koju zna da nije omiljena u društvu. Rekli su mu da bi se koji put i sam mogao naći s njima, no ni to nije pomoglo pa se s njim sad viđaju samo kad je to neizbježno. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Blejblej 05.09.2012.

    meni su najjači ovi komentari gdje se obraćaju poznatoj osobi o kojoj se piše;već vidim kako Beyonce kuha kavu,pali laptop ,ukuca '24 sata' i čita komentare čitatelja!Yeah right!!!

  • black_graphic 05.09.2012.

    a što Kim kaže o dosadnoj Beyonce??????? Ima li što?

  • mlad i obdaren 05.09.2012.

    Beyonce.. ljepota bez supstance!!!! Isprazna do bola

Komentiraj...
Vidi sve komentare