To je to što me zanima!

Bez ova dva uvjeta Harrison Ford nije htio snimati 'peticu'

Nakon objave da će osoba odgovorna za katastrofalan zadnji scenario o 'Indiani Jonesu' pisati i peti dio, kao dašak svježeg zraka stigle su vijesti da će se i Spielberg baviti scenarijom
Vidi originalni članak

Kako je nedavno postalo izvjesno da se snima peti dio 'Indiane Jonesa', a Disney se čak i potrudio pa je objavljen i datum objave filma, ispada da je projekt stvarno ozbiljan i da bismo istinski mogli dobiti i petu avanturu legendarnog arheologa.

No nije sve baš lako išlo. Harrison Ford, s kojim se inače lako pregovara, je u zadnjih nekoliko godina postao 'opak'. Osim što mu je za zadnji dio 'Zvjezdanih ratova' isplaćena ukupna svota novca daleko veća od sveukupne zarade koju su ostali glumci imali, i za peti dio 'Indiane Jonesa' je glumac imao zahtjeve.

- Uvijek sam smatrao da ima mogućnosti za još jedan dio. Ali ne bez Stevena. I ne bez stvarno dobrog scenarija. Steven razvija scenario za kojeg mislim da će nas razveseliti - izjavio je Ford.

Iako već znamo da je za scenarij zadužen isti čovjek koji je napisao poprilično loš četvrti nastavak, David Koepp, činjenica da se i Spielberg priključio scenarističkom timu ostavlja nam barem neku trunčicu nade da bismo mogli dobiti dobar film.

Službeni datum izlaska filma postavljen je u sredinu blockbusterske sezone 2019. godine, na 19. srpnja. Iako će Harrison tada imati čak 77. godina, mišljenja smo da bismo i dalje mogli dobiti podosta kvalitetan film.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Zelen-oko 25.03.2016.

    A što to pobogu fali četvrtom dijelu Indiane Jonesa?! Na Rotten Tomatoes ima ocjenu 78%. Što znači da su profesionalne kritike bile uglavnom pozitivne.

  • plik 24.03.2016.

    Taj bu sa seta "Indiana Jones 34324567" odnesen na groblje.

  • Samantha F 24.03.2016.

    ajde snimite neki dobar nastavak konačno

Komentiraj...
Vidi sve komentare