To je to što me zanima!

Bezos Novu dočekao s curom Lauren, a ona dovela i bivšeg

Iako su se rastali prije nekoliko godina, čini se da su Lauren Sanchez i bivši zaručnik Tony Gonzalez u dobrim odnosima jer su već nekoliko puta viđeni zajedno
Vidi originalni članak

Osnivač Amazona Jeff Bezos (57) u subotu je na Instagramu podijelio nekoliko snimaka s proslave Nove godine u St. Bartu, koju je dočekao s djevojkom Lauren (52) te njezinim bivšim zaručnikom Tony Gonzalezom (45) s kojim ima sina Nikkoa (20), te Gonzalezova supruga October. Ova neobična 'moderna obitelj' dočekala je novu godinu na unajmljenoj jahti vrijednoj 38.000 dolara, piše TMZ.

Bezos je rekao da je uživao u 'ludoj disko zabavi' sa svojom obitelji i poručio svojim pratiteljima da je Nova godina vrijeme za 'osobni rast'.

- Tako smo se zabavili sinoć slaveći uz ludu disko zabavu s obitelji, ali Nova godina je također sjajno vrijeme za pregled i usredotočenje na osobni rast, obnovu, ponovno rođenje i pomno obraćanje pažnje na svaki trenutak tvoj život. Dobre i loše. Sve to. Slavite i rasti - napisao je Bezos.

A njegova djevojka je napisala slatki komentar u objavi 'Volim te dušo. Iz svakog razloga i bez razloga.'

Iako su se rastali prije nekoliko godina, čini se da su Sanchez i Gonzalez u dobrim odnosima jer su već nekoliko puta viđeni zajedno s Bezosom.

Za vrijeme proslave Nove godine Bezos je nosio usko pripijenu odjeću disko stila kako bi pokazao svoju novu tjelesnu figuru,dok je atraktivna Sanchez nosila prsten na svom vjenčanom prstu.

'VRUĆE' KRSTARENJE S LAUREN Bezos na jahti strastveno ljubio curu, a ona se polijevala vodom

Podsjetimo, Bezosova i Laurenina nezakonita romansa je okončala Bezosov 25-godišnji brak s MacKenzie Scott, s kojom dijeli četvero djece. Također, njen bivši zaručnik Gonzalez je prebolio propalu vezu i oženio se sa TV voditeljicom Octavijom Gonzalez.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • POMOCNI RADNIK 03.01.2022.

    pusti puste milijarde, bivsi je bivsi...sve prsti...

  • Bać Iva 03.01.2022.

    bolesno, kao i sve što dolazi iz američkih medija i što nam se natura

  • sljastrava 03.01.2022.

    Niti jedna ne bi bila sa njm da nije bogat.Bez uvrede,ružan čovjek.

Komentiraj...
Vidi sve komentare