To je to što me zanima!

Bieber ima pušku za paintball i odmah misli da je opaki frajer

BAŠ JE OPASAN Ubij ili budi ubijen, napisao je pjevač uz fotografiju na kojoj drži pušku za paintball i usput radi najozbiljniju 'facu' koju je u stanju napraviti
Vidi originalni članak

Tetovaže, pokušaji izvođenja vratolomija na skateboardu, odlazak u bordel, šaranje grafita po zgradama, objavljivanje fotografija na kojima puši marihuanu, uriniranje u kantu za pranje podova u restoranu jer mu se nije dalo otići do zahoda... nema toga što Justin Bieber (20) nije u stanju učiniti kako bi nas sve uvjerio da je opasni frajer.

Posljednji u nizu očajnih pokušaja da ispadne muškarčina, Bieber je demonstrirao odlaskom na paintball. Dok svaki drugi normalan čovjek na paintball gleda kao na zabavu, priliku za rekreaciju i dobar provod, kanadskoj teen zvijezdi to je bilo ultimativno opasno iskustvo. 

Za prvi odlazak u paintball park nabavio je vrhunsku opremu i 'zabrijao' da je 'zločesti' dečko zato što u ruci drži pušku s 'bombicama' punima boje. S prijateljima je pozirao i usput 'nabacio' najopakiju 'facu' koju je u stanju napraviti. 

- Ubij ili budi ubijen - napisao je Justin uz 'fotku' koju je objavio na društvenoj mreži. Nakon paintballa s ekipom je otišao u obilazak klubova i ostao vani do sitnih noćnih sati.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • nevergonnaguess 18.07.2014.

    Fascinantno. Znači, čovjek se (očito) šali, ali si ti odlučila da je on kreten pa si napisala najveću moguću sprdačinu od članka. Vidi se da imaš nešto protiv njega, ja još ne vidjeh članak o Bieberu koji si ti napisala a da ima ijedne dobre riječi o njemu. Uostalom, one gluposti kojima on želi pokazati da je "muškarčina" su posljedica ovako ograničenih članaka. Kad mu je bilo 15-16, malog su svi zvali pederom, tetkicom i šta ja znam, pa je sad odlučio dokazati suprotno, i opet, u nedostatku boljeg izraza, serete po njemu. Divota.

  • Nerd86 17.07.2014.

    Ma pljunuti Al Capone

  • lara123456 17.07.2014.

    Ma joj šta si je taj mali umislio šta je on? On opak? hahhah pa nemoj me .....

Komentiraj...
Vidi sve komentare