Obavijesti

Show

Komentari 54

Princ Andrew je vodio Moniku Jakišić po skupim večerama...

Princ Andrew je vodio Moniku Jakišić po skupim večerama...
12

Nekoliko puta si ih paparazzi viđali skupa po večerama, gdje je on njoj ljubio ruku i ponašao se džentlmenski. Spojevi su završavali poljupcem. Monika je izazvala pomutnju objavivši na Twitteru fotografiju dijamantnog prstena...

VIDEO

Sin britanske kraljice Elizabete II. (93), princ Andrew (59) odstupio je od kraljevskih dužnosti zbog skandala vezanog uz njegovog pokojnog prijatelja Jeffreyja Epsteina koji je bio u zatvoru pod optužbom da je priređivao pedofilske orgije. Princ je od 1986. do 1996. bio u braku sa Sarah Ferguson (60), s kojom ima dvije kćeri, princeze Eugenie (29) i Beatrice (31). Nakon što im je brak propao, princ Andrew ljubio je mnoge, među kojima je i bivši model Monika Jakišić (41). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:36

- Andrew je Moniku upoznao na zabavi u Londonu koju su organizirali njihovi zajednički prijatelji. Odmah su 'kliknuli' i nastavili se viđati - rekao je 2014. godine prijatelj princa za strane medije. Nakon toga, nekoliko puta si ih paparazzi viđali skupa po večerama, gdje je on njoj ljubio ruku i ponašao se džentlmenski. Spojevi su završavali poljupcem.

EXCLUSIVE Model and socialite and George Clooney

Nakon što su bili na večeri, Monika je izazvala pomutnju objavivši na Twitteru fotografiju dijamantnog prstena. Na fotografiji je ispod prstena bio račun od 4.000 dolara. Buckinghamska palača je vro brzo demantirala da se princ Andrew zaručio. 

Strani mediji tad su se raspisali kako je Andrewa prisilila obitelj da kaže kako nema ništa s Monikom. 

Monika Jakišić rodila je u Osijeku, a 1991. preselila se u London sa svojom obitelji. Tamo se bavila manekenstvom, a jedno vrijeme ju je zastupala ista agencija koja i Kate Moss (45). Sama sebe je, kako pišu strani mediji, nazivala 'hrvatskom senzacijom'. 

Privatni album

Prije nego će zavesti britanskog princa, Monika je ljubila glumca Georgea Clooneya (58). Čak postoje i fotografije na kojima se ljube. 

Screenshot/InMagazin

Jakišićevi su 2007. kupili kuću vrijednu 7,6 mil. kuna u kojoj su isprva bili podstanari. Situacija se promijenila nabolje kad je Monikin brat Marin, kako kaže njezin rođak iz Osijeka, s tri prijatelja kupio zemljište na kojem je sagrađen stadion. Tako se obogatio preko noći.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu