To je to što me zanima!

Bieber je od optužbi da čeka dvoje djece 'pobjegao' u crkvu

Pjevača su dvije obožavateljice optužile da im je napravio djecu, Seleni je u kući bila policija, a zatim su 'golupčići' zajedno pili i pušili 'travu'. Grijehe su 'oprali' u crkvi
Vidi originalni članak

Dvije obožavateljice kanadskog pjevača su optužile da im je napravio djecu, a sada neće ni znati za njih. Bieberov tim obje je priče zataškao i djevojke su odustale od podizanja tužbi. U kući Selene Gomez (21) prije nekoliko dana bila je policija jer je pjevačica imala tulum koji je izmakao kontroli i susjedi su se žalili na glasnu muziku i neprimjereno ponašanje. 

Večer nakon što je sama organizirala tulum, Selena je izašla s Justinom Bieberom (20). Prvo su se vozikali u njegovom kombiju u kojem je Bieber motao jointeve. Oboje su pušili marihuanu i uz to se opijali. Nakon toga izašli su u zabavni park. Detalje je medijima otkrio netko tko se vozio s njima i zabavljao. Dodao je kako oboje već dulje vrijeme puše 'travu' i to u velikim količinama. 

Kako bi osvjetlali obraz, Bieber i Selena nakon svih eskapada otišli su u crkvu. Zajedno su bili na grupnom čitanju Biblije, a Justin se 'izletom' pohvalio i na Twitteru. Cijelo su se vrijeme držali za ruke i izgledali ponizno kao nikad dosad, kažu ostali članovi grupe. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • tota_1 21.06.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • tota_1 20.06.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Lina39 20.06.2014.

    admine vaša bahatost i netolerantnost je daleko iznad Bieberove kada me kažnjavate za nešto što je istina i što u komentaru nema nijedne nekulturne riječi-možete me isključiti za sva vremena jer mi je dosta vašeg terora sa kažnjavanjima!!Gdje je nestala SLOBODA GOVORA ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare