To je to što me zanima!

Bieber otišao na DNK test iako nije ni trebao ići na testiranje

Nakon što je Mariah Yeater odustala od zahtjeva za utvrđivanje očinstva, Justin Bieber (17) se podvrgnuo DNK testu kako bi dokazao da nije otac njezinog sina
Vidi originalni članak

Maloljetni pjevač u petak se u New Jerseyju podvrgnuo DNK testu za utvrđivanje očinstva. Justin Bieber (17) na taj korak se odlučio kako bi dokazao da nije otac četveromjesečnog dječaka Tristyjna i opovrgnuo tvrdnje obožavateljice Mariah Yeater (21) koja ga je optužila da je otac njezinog djeteta. Pjevačev menadžer Scooter Braun prošli tjedan je izjavio da se Bieber u bilo kojem trenutku spreman podvrgnuti utvrđivanju očinstva.

Bieberova odluka iznenadila je javnost jer se nije bio obvezan podvgnuti testiranju nakon što je Mariah nedavno odustala od zahtjeva za utvrđivanje očinstva, a njezini odvjetnici su se povukli sa slučaja. Yeater je pjevača optužila za očinstvo tvrdeći da su se poseksali nakon njegovog koncerta u Los Angelesu kad su je njegovi zaštitari pozvali u backstage. Tvrdila je da je seks trajao 30 sekundi i da joj je Bieber rekao da mu je to prvi put. Njegov odvjetnički tim trenutačno još razmišlja o tužbi protiv nje.

- Nismo niti vidjeli njenu tužbu, ali mi ćemo nju tužiti. Mislim da je važno da ljudi odgovaraju za svoje postupke. Ne želimo da svi misle kako mogu doći i reći: 'Rodit ću Justinovo dijete ili rodila sam Justinovo dijete' - izjavio je Bieberov menadžer Braun. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • emma00 28.11.2011.

    Meni se čini da ga malo previše obožava xD

  • DANNYBOY_1 22.11.2011.

    ..hahahaha...sad je jak kad je skužio da ga ova vuče za nos...inače se prije dva tjedna zacementirao od sranja...

  • Loviatar00000 22.11.2011.

    ne razumijem kako netko moze biti tako glup i tako glupo lagati, sta je mislila da ce rec ? ok, ozenit cu te..

Komentiraj...
Vidi sve komentare