To je to što me zanima!

Bieber se oglasio nakon što su supruzi Hailey otkrili ugrušak u mozgu: 'Bilo je zastrašujuće...'

Pjevačeva supruga je prošli tjedan osjetila 'simptome nalik moždanom udaru', a u bolnici su ustanovili da je uzrok bio krvni ugrušak u mozgu. Bieber se na koncertu poručio fanovima da se Hailey dobro oporavlja
Vidi originalni članak

Pjevač Justin Bieber (28) oglasio se o zdravstvenom stanju svoje supruge Hailey Bieber (25) nekoliko dana nakon što je manekenka zbog krvnog ugruška u mozgu završila u bolnici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Justin je u srijedu nastupio u Denveru, no zbog tehničkih poteškoća usred koncerta je nestalo struje. Pjevač je u tom trenutku na mikrofon progovorio o Hailey.

- Znate, pomalo je ludo kako nam život nasumično zadaje poteškoće. Ne možemo baš puno kontrolirati. Večeras je nestalo struje. Većina vas vjerojatno zna ili je vidjela vijesti o mojoj ženi - započeo je Justin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

- Ali ona je u redu, dobro je, jaka je. Ali bilo je strašno, znate? Bilo je stvarno strašno. Ali znam pouzdano da je Bog ima na svom dlanu i to je dobra stvar - rekao je pjevač, te istaknuo je da je zahvalan što večeras nastupa i 'slavi život'.

- Mnogo užasnih stvari se događa na Zemlji upravo sada, a mi svi zajedno ovdje, smijemo se, pjevamo pjesme, ne mogu zamisliti mjesto na kojem bih radije bio  - poručio je Justin, a video njegovog govora ubrzo je postao viralan na društvenim mrežama.

'HVALA SVIMA NA PODRŠCI' Hailey Bieber: 'Moždani udar sam imala zbog ugruška u glavi'

Podsjećamo, Hailey je u subotu podijelila vijest o svom krvnom ugrušku na društvenim mrežama. Prisjetila se kako je sjedila za doručkom s Justinom 10. ožujka, kada je osjetila 'simptome nalik moždanom udaru', te su je hitno prevezli u bolnicu.

- Liječnici su otkrili kako sam imala mali ugrušak u mozgu zbog čega mi je bio smanjen dovod kisika. Srećom, tijelo mi se brzo oporavilo od toga te sam sada doma. Ovo mi je bio najstrašniji trenutak u životu i hvala svim liječnicima i sestrama koji su mi pomogli - dodala je Hailey.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Corona u jeku 👹 19.03.2022.

    Vrag nikad ne spava...nažalost

  • Imperatrice 18.03.2022.

    Eto zašto se ja nisam cijepila. Skoro vrisnula na onaj svijet dva puta zbog ugrušaka. Ne bi me ništa natjeralo na vakcinu, baš ništa... ni gubitak svega što imam i za što sam se cijeli život trudila

Komentiraj...
Vidi sve komentare