To je to što me zanima!

Bieber u restoranu urinirao u kantu i psovao Billa Clintona

Ovo je odlično mjesto za piškiti, znaš da ćeš se ovoga uvijek sjećati, izjavio je Justin Bieber u jednom trenutku, a njegovi prijatelji su se tome glasno nasmijali
Vidi originalni članak

Od početka 2013. godine kasnio je na koncerte, sukobljavao se s paparazzima, radio probleme po klubovima, a njegov posljednji čin mnoge je ostavio bez teksta. Justin Biber (19) početkom ove godine snimljen je kako urinira u kantu u jednom restoranu u New Yorku, piše Daily Mail. Djelovao je bezbrižno dok je mokrio pored svojih prijatelja s kojima se šalio na račun cijele situacije. 

Izgleda da se društvo odlično zabavljalo. 

- Ovo je odlično mjesto za piškiti, znaš da ćeš se ovoga uvijek sjećati - izjavio je Bieber u jednom trenutku, a njegovi prijatelji su se tome glasno nasmijali i počeli govoriti kako su oni divlji dečki. No, tu njihova zabava nije završila. 

Nakon što je završio s obavljanjem nužde, Bieber je ugledao sliku Billa Clintona (66) i poprskao ju s vodom za čišćenje, te napao bivšeg američkog predsjednika. 

- J**** Billa Clintona - izjavio je Bieber koji se oglasio na Twitteru nakon što se video pojavio na internetu. 

- Zahvaljujem se predsjedniku Clintonu koji je odvojio par minuta za razgovor sa mnom - napisao je Bieber te time dao do znanja da je video pogledao i sam Clinton te nakon toga odlučio popričati s pjevačem. Kako pišu strani mediji, bivši američki predsjednik navodno mu je rekao 'Ako je to najgore što si dosad učinio, sve je u redu'. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Veronica&Marcel 27.07.2013.

    Razmaženo derle..

  • vecky 11.07.2013.

    Belieberice gdje ste sada sa uzdizanjem u nebesa gđicu.Justinu?

  • vecky 11.07.2013.

    A bubica,skinuo je pelene!

Komentiraj...
Vidi sve komentare