To je to što me zanima!

Bieber u svađi sa scenaristima zbog scena seksa s muškarcem

Scenarist tvrdi da Justin Bieber ne želi potpisati ugovor sve dok ne izbace scene seksa njegova lika sa zgodnim plesačem. Pjevač je dobio ulogu pop zvijezde u filmu 'Uber Girl'
Vidi originalni članak

Pjevač Justin Bieber (22) dobio je ulogu pop zvijezde u filmu 'Uber Girl'. Kanađanin scenaristima već radi probleme jer se miješa u radnju filma i odbija glumiti.

- Bieber ne želi potpisati ugovor sve dok se ne izbace scene seksa njegova lika sa zgodnim plesačem - kaže scenarist Pete O’Neill. Pjevač je već imao manje uloge na filmskom platnu, a zadnja je bila u drugom nastavku 'Zoolandera'. 

Inače. Bieber se nedavno jako naljutio na jednu obožavateljicu. Ona mu je na koncertu bacila kapu na pozornicu, a on ju je šutnuo u publiku jer mu je, kaže, poremetila koncentraciju

Isto tako, pjevač se više ne želi ni fotografirati s fanovima. Kaže kako se osjeća poput životinje u kavezu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Marina1204 28.07.2016.

    Al ste zapeli za tog Biebera. U cijelom članku samo neka negativa. I tako uvijek kad je riječ o njemu. Ne vjerujem da je taj mali tako loš kako svi pišu.

  • Poison Ivy † 28.07.2016.

    Zamisli - "već radi probleme", jer ne želi da mu se lik seksa s frajerom??? A to bi trebalo bit normalno, pa on bez veze radi probleme ili nas opet malo uvjeravate da je to ok? Ima mali pravo, a vi homopropagandisti - odbijte!!!

  • guslacica 28.07.2016.

    hahahahahah nakon masonskih orgija jedan muškarac više manje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare