To je to što me zanima!

Bieber, vrijeme je za teretanu, ugledaj se na Selenina frenda

Selena želi da joj se žgoljavi dečko ugleda na nabildanog frenda koji ju je nosio na plaži u Malibuu. Valjali su se po pijesku, podigao ju je na ramena i bacio u more
Vidi originalni članak

Justin Bieber (18) zbog posla nije mogao doći na prijateljičin rođendanski tulum, ali poslao je prijatelje da paze na njegovu curu. Jedan je nije ispuštao iz vida, ali i ruku.Selena Gomez (19) na plaži u Malibuu nije se odvajala od mišićavog mladića. Valjali su se po vrućem pijesku i smijali dok su ostali slavili 27. rođendan glumice Ashley Tisdale.

Tajanstveni prijatelj njezina dečka pjevačicu je podignuo na ramena i bacio u more. Društvo se poslije šalilo da mršavi Justin mora početi vježbati kako ga Selena ne bi zamijenila snažnijim dečkom.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • SaraCoti 05.07.2012.

    Selena očito nezna cijeniti što ima. -.-'

  • Beliberka 04.07.2012.

    Znači evo,to su Alfredo i Selena na beach partyu. Iskreno,nemam ja ništa protiv toga da je ona otišla na beach party sa Alfredom, pa ženska se ima pravo zabaviti! Ali me živcira što je ona to napravila dok je JUSTIN DOMA SAM BOLESTAN. Da je ona bolesna, vjerojatno bi on bio uz nju, grlio ju i 'njegovao' ju, stalno bi bio tu za nju bla bla. A ona je samo otišla na beach party,kao da ju nije briga;)

  • kokolo2x 04.07.2012.

    ljepuškast je-taman za curice, ali mogli bi ga i malo manje našminkati :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare