To je to što me zanima!

Bieber za druženje sa Selenom ispraznio cijeli Staples Center

Losanđeleska dvorana prima 20.000 gledatelja, no Justin ju je potpuno ispraznio kako bi mogao sa svojom dragom jesti odrezak i tjesteninu i gledati 'Titanic'
Vidi originalni članak

Nije ni čudno da curice diljem svijeta vrište za njim kad znaju da je ovako pažljiv s djevojkom. Ovaj put Justin Bieber (17) nadmašio je samog sebe. Svoju dragu iznenadio je večerom koju su jeli dok su u potpuno praznoj dvorani Staples Center gledali film. Selena Gomez (19) dosad se sigurno navikla na znakove pažnje kad je riječ o njenom dragom, no ovo sigurno nije očekivala. 

Staples Center u Los Angelesu može primiti 20.000 ljudi, no u petak navečer u dvorani su bili samo Selena i Bieber. Svijetla su bila prigušena, na sredini dvorane bio je postavljen stol za dvoje, a na velikom ekranu vrtio se 'Titanic. 'Golupčići' su jeli odrezak i tjesteninu i izmjenjivali zaljubljene poglede.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • SekaAllTimeLow 27.09.2011.

    nisam njegov fan, al uvijek sam ga branila jer su ga ljudi napadali bez razloga. više nije bez razloga i neću ga branit. posto je užasno umišljen i razmažen.. ovo je čisto pretjerivanje!

  • user_127939 26.09.2011.

    ah sad sam i ja gladna :/

  • WebSuperman 26.09.2011.

    čisto preseravanje tipa ja imam brdo love...a s mamom ide kupovat gaće na plac...jadničina

Komentiraj...
Vidi sve komentare