To je to što me zanima!

Bieber zbog pastora prekinuo turneju, a Pratt ostavio Faris?

RELIGIJA SLAVNIH Lentz je uveo sasvim novi pristup u 'prikupljanju' ovih sljedbenika. Obilazio je koncerte, noćne klubove, barove i rock koncerte, sve kako bi prikupio što više ljudi
Vidi originalni članak

Tetoviran i otac troje djece, pastor Carl Lentz iz Hillsong crkve u New Yorku novi je 'duhovni otac' sve više svjetskih zvijezda, među kojima se ističu pop zvijezda Justin Bieber i NBA košarkaš Kyrie Irving, te Kourtney Kardashian.

Pastor rock zvijezda

Kanadski pjevač navodno se u zadnje vrijeme toliko uživio u upoznavanje religije, da s pastorom Lentzom dolazi i na probe, a neki tvrde da je zbog njega odgodio i svoju turneju. Crkva je 'u originalu' krenula iz Australije, a 2013. godine pastor Lentz sa suprugom Laurom.

Tetoviran i atraktivan, odmah je počeo privlačiti mase. Kroz prizmu pastora rock zvijezde, hipstera i punkera, danas su navodno skupili više od 100 tisuća sljedbenika diljem svijeta.

Bieberovo krštenje

Lentz i Laura upoznali su se tijekom školovanja na Hillsong sveučilištu. Očito i ubrzo shvatili moć marketinga.

Jedna od tih stvari zbila se 2014. godine, kada je Lentz, da bi krstio Biebera, posudio kadu od NBA košarkaša Tysona Chandlera.

Publicitet je, naravno bio ogroman, a Lentz je gostovao i kod Oprah Winfrey.

- Bila je to jedna od najboljih stvari kojima sam svjedočio - rekao je Oprah pričajući o Bieberovom krštenju.

Njegova meta su zvijezde

Lentz je uveo sasvim novi pristup u 'prikupljanju' ovih sljedbenika. Obilazio je koncerte, noćne klubove, barove i rock koncerte, sve kako bi prikupio što više ljudi.

Njegova ciljana publika su zvijezde, a zbog toga je Lentzova 'religija' prozvana novom scijentologijom.

- Zvijezde zaslužuju vezu s Bogom. I oni se moraju nekome moliti. Mi nismo kult kako nas neki nazivaju - rekao je jednom prilikom Lentz.

Pratt ostavio Farris zbog Lentza?

Objasnio je kako su njegovi sljedbenici liberalni - ne mrze homoseksualce, smatraju da je pobačaj legalan i oblače se moderno. Nose poderane traperice i nemaju problema s golotinjom.

Još jedna zvijezda koja je viđena u Hillsong crkvi je Chris Pratt koji je nedavno objavio da se razvodi od supruge Anne Faris. Je li ovo samo puka slučajnost i neodoljiva sličnost sa scijentologijom pokazat će vrijeme.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • EneBell 25.09.2017.

    Ne razumijem, što, tko, zašto, koga...

  • ambientocclusser 24.09.2017.

    "Tetoviran i atraktivan" Tetoviranje je neka vrlina, nešto što doprinosi u vrijednosti osobe?

  • retita🦋 24.09.2017.

    Ajme Prat je lijep ko slika!;)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare