To je to što me zanima!

Bieber želi natrag Selenu: Ne znam što mi se uopće događa

TURBULENTAN ODNOS Pjevač očajnički želi vidjeti bivšu djevojku Selenu. Želi je uvjeriti da nije imao ništa s Barbarom Palvin. Uvjeren je da će opet biti zajedno
Vidi originalni članak

Dok detalji kraha njegove dvogodišnje veze sa Selenom Gomez (20) pune medijske stupce, pjevač je uvjeren da je samo riječ o privremenom prekidu.

- Nije baš sve gotovo za njih dvoje, a šta god se dogodilo, njih dvoje još moraju razgovarati o jako puno stvari -  otkrio je izvor blizak Bieberu.

Pjevačica i glumica u subotu je odletjela u New York zbog promotivnih dužnosti. Odlučila se susresti i s Bieberom prije njegova koncerta u Brooklynu u ponedjeljak navečer.

- Oboje su pomalo tvrdoglavi, ali očajnički žele vidjeti jedno drugo. To ništa nije novo za njih, imali su turbulentnu vezu. Očekujemo da će izgladiti razmirice - otkrio je izvor.

Justin je navodno uvjeren da će mu se Selena vratiti u zagrljaj. Prekinula je s njim nakon što je saznala da je na reviji Victoria's Secret prisno čavrljao s mađarskim modelom Barbarom Palvin s kojom je kasnije viđen na predstavi 'Kralj lavova' na Broadwayu. Prekidu su presudili duga udaljenost, pretrpani poslovni rasporedi i Selenin nedostatak povjerenja u njega.

Pjevač očajnički želi razgovarati s njom kako bi je uvjerio da između njega i mađarske manekenke ništa nije bilo.

U subotu navečer pjevač je na koncertu u Bostonu otpjevao pjesmu Justina Timberlakea 'Cry Me A River' i na radijskoj postaji Open House Party priznao da u njegovom privatnom životu trenutačno vlada pravi metež. 

- Ne znam što da kažem. Ne znam što se događa u mom životu - požalio se Bieber.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • gđa78 13.11.2012.

    ja tebe volim,jel ti mene voliš,?ja sam samo tvoj,jesi ti samo moja?bla,bla bla

  • zoxara 12.11.2012.

    Hm,zgodan mi je taj dječak (za jedno 10 godina bi mogao bit ljepsi,nije uvjet) a i ta mala Selena mi je zgođusna i ljepuskasta. Neka se djeca vole,i sasvim normalno da im je odnos turbulentan kad oni jos tocno niti ne znaju sto je "odnos".

  • sisojka 12.11.2012.

    jel ovo novi Beverly Hills ili što?

Komentiraj...
Vidi sve komentare