To je to što me zanima!

'Big Brother' audicija: Sigurno ću se seksati pred kamerama

Maneken, kojem je nadimak Princ, jedan je od mnogobrojnih koji su došli na zagrebačku audiciju. Bilo je tu stolara, medicinskih tehničara, poljoprivrednika...
Vidi originalni članak

Imam 21 godinu i bavim se manekenstvom. Siguran sam da sam pravi kandidat za ‘Big Brother’ i da će baš mene izabrati. I sigurno ću se seksati pred kamerama, rekao je Juri Josić.

Maneken, kojem je nadimak Princ, jedan je od mnogobrojnih koji su došli na zagrebačku audiciju. Bilo je tu stolara, medicinskih tehničara, poljoprivrednika i mnogih drugih zanimanja. Svi su željeli dokazati da su upravo oni kandidati za novu sezonu regionalnog “Big Brothera”. U kući će biti 16 ili 18 ukućana, a borit će se za nagradu od 100.000 eura. Audicije će biti i u Makedoniji, Srbiji, BiH te Crnoj Gori.

Idi na 24sata

Komentari 120

  • TommyTheWorm 25.06.2015.

    "I sigurno ću se seksati pred kamerama, rekao je Juri Josić." Hahahahaha nesretniče kakva bi samo ta cura trebala biti koja bi tebi dala da mi je samo znati, pa izgledaš kao da te je poplava od Gunje donijela...i još k tome si "kao" maneken..baš me zanima kakvu su vezu roditelji svome sinčiću povukli da uspije biti "maneken"..da sam znao da takve poput tebe primaju za manekena pa ja bi bio novo zaštitničko lice Hrvatske!

  • fenix7777777 22.06.2015.

    Zašto nisu kandidati samo iz Hrvatske?Misli li RTL da mi nemamo dovoljno kandidata?Sabor se upravo raspušta zbog učestvovanja na BB. Mislim da ih sve treba strpati u BB kuću,a mi ćemo do tada voditi državu.Kada izađu iz BB kuće mislit će da su u Švicarskoj!!!

  • varešak 21.06.2015.

    B.B. je shou zbogom lijepa pameti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare