To je to što me zanima!

Big Brother: Stanari dobili juhu od goveđeg penisa...

Martine je uspješno obavila svoj zadatak. Stanari su imali prilike častiti se jelima kao što su omlet od mravljih jaja te juhom od goveđeg penisa
Vidi originalni članak

Odmah nakon ulaska u BB kuću stanari su dobili prve zadatke. Marko i Violeta moraju zajedno svim stanarima cijeli tjedan prati rublje na ruke. Ornela mora kuhati za sve, a namirnice će joj naručivati Martine.
- Bit će gladnih i mrtvih - najavila je Ornela te izrbljala da ne nosi gaćice. Dva Tomislava brinut će o čistoći u kući. Lucija i Krešo dobili su po 3000 bahti za još neotkrivene zadatke. Ivan L. morat će sve stanare naučiti deset tajlandskih fraza, a nepušač Ivan M. pušačima će morati odrediti dnevnu kvotu cigareta i mjesto za pušenje. Valerija i Saša trebali su odrediti tko će spavati u kojoj sobi.
Lucija i Marko okušali su se u vožnji čamcem, a cijelu noć u Big Brother kući nije nedostajalo čuđenja i komentiranja nove i drukčije klime, hrane i kulture. Martinin prvi zadatak bio je slaganje menija za prvu večeru. Svaki stanar morao je odabrati različito jelo, o kojem je znao samo naziv na tajlandskom jeziku, a ponuđeni su bili specijaliteti poput omleta od mravljih jaja, juhe od goveđeg penisa i salate od meduze. Pali su i prvi intimniji razgovori.
- Što misliš o ljubavi - pitao je Marko Elizabetu, koja mu je odgovorila da iz vlastitog životnog iskustva zna da je ljubav u nama. Splićanka Ornela i Osječanka Violeta prve su počele tračati. Zaključile su da im Marko djeluje umišljeno i antipatično, a Luciji su nadjenule nadimak Aladinka.
Elizabeta i Valerija razgovarale su o dijetama, masažama i celulitu. Elizabeta je Valeriji, koja se požalila na celulit, davala savjete objašnjavajući joj kako je najvažnije voljeti sebe, ali i da postoje adekvatne masaže za rješavanje tog problema.


Idi na 24sata

Komentari 13

  • PDV_1 09.09.2008.

    ovo je prava poruka mladeži........budite betežni,neradite ništa i zaradite milijun kuna ili u najmanju ruku postanite poznati i sa nisikim kvocjentom...užas!!!!!!!!

  • dinamo4ever 07.09.2008.

    Počet ću gledati ovaj big brother tek kad se počnu fukati :)

  • Tina5 07.09.2008.

    fuuuj.. ne kažem za juhu nego za Ornelu i Violetu.. krave jedne glupe, nisu ni ušle a već treniraju jezičine...

Komentiraj...
Vidi sve komentare