To je to što me zanima!

Big Brother stanari se stalno 'kolju’ zbog gladi

Ovaj tjedan “big brotherovci” su imali na raspolaganju samo 420 kuna. Sve su tanjih živaca i nervozniji. Svađe su svakodnevne
Vidi originalni članak

Isrcpljeni i gladni stanari svakodnevno ulaze u međusobne sukobe. Valentino (23) se ovog puta posvađao s Krešom. Luigi se naljuto na stanare ljubičaste sobe jer su preglasni, a on nije mogao spavati. Potom se Valentino posvađao i s Tessom (18). Arsen (24) je, isprovociran Senkinim (18) ponašanjem, totalno poludio. Rekao joj je da će je baciti u bazen, na što se Senka nasmijala i rekla:"Aj bok". Tad je Arsen skroz puknuo i krenuo vikati 'Šta si ti, koji je tebi k..? Pa s kim ti pričaš? Na možeš mi reći 'Aj, bok', govorio je Arsen Senki. Na kraju joj je poručio da nakon ovog više uopće neće razgovarati s njom i otišao iz dnevne sobe. Ipak su se ubrzo pomirili. Arsen se ispričao i rekao da zbog svoje reakcije ispao debil. Stanari i dalje troše iznos glavne nagrade zbog nenošenja mikrofona.

VEDRAN I TESSA SU SE LJUBILI?
Tessa (18) i Vedran (24) ljubili su se u satu privatnosti koji stanari imaju svaki dan od sedam do osam sati. Tessa je curama prepričala kako joj je Vedran rekao da želi još jedanput provjeriti kako se ljubi, ali da ih je omela Maja-Paola (20) i njezini burni snovi.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kenija 23.09.2007.

    gluposti sranje. nema razloga na njih trošit energiju.

  • bigmama3 23.09.2007.

    Sad kad im je otišao Stipe tko će im zaraditi za hranu u svim tjednim zadacima?

  • zelenožuti 23.09.2007.

    nek jedu rafaelo

Komentiraj...
Vidi sve komentare