To je to što me zanima!

Big Brother: Tko će idući morati napustiti kuću?

Stanari su morali nominirati dvoje ljudi koje bi izbacili van. Najviše nominacija imaju Ivana, Goran, Mirela i Senka. Tko će napustiti kuću?
Vidi originalni članak

Stanari su u dnevnom boravku morali argumentirano nominirati dvojicu svojih ukućana dok su ostali nazočni. Najviše nominacija "zaradili" su Ivana, Goran, Mirela i Senka. Ivanu su nominirali zbog toga što je preozbiljna, preodgovorna i nedostaje joj smisla za humor, čime previše odskače od ostalih stanara. Goran je dobio slične kritike, a stanarima je najviše zasmetalo što se njih dvoje ponašaju superiornije prema ostalima. Stanari su nominirali i Mirelu zbog burnih reakcija i živčanosti koju unosi u kuću, a Senku jer previše ogovara sustanare i djetinjasto se ponaša.
Tko ima najviše šanse da napusti Big Brother kuću?

Idi na 24sata

Komentari 19

  • miro333 18.10.2007.

    VALJENTINA ZA PREDSJEDNIKA (GALEB JE BAS LUD), SELJKU NA TELEFONSKU CENTRALU, MIRELJU NA PRAKSITENE (VRAPČE), IVANI OSNOVAT DRZAVU U KOJOJ CE ONA I GORAN VLADAT, TESSI TREBA DILDO U KUĆI, KRESI FALI \"RUCNI RAD\", VITI FALI SNA!!!, STIPU UCLANIT U ZELENE DA SE ZALAZE ZA OCUVANJE VODE! HRVOJE SI JE SAM PRESUDIO! ARESNA I VEDRANA TREBA OSTAVIT U KUCI PAR GODINA DA ZAPRAVO POKAZU KOLIKO MOGU IZDRZAT! MARTINU PITAT STA JEDE PA IMA TOLKE SISE, A MAJU PAOLU PREIMENOVAT JOS JEDNOM U NESTO STO IMA VISE OD TRI RIJEČI!

  • ja__zg 15.10.2007.

    trebala bi mirela izletiti van.. nakon nje senka, pa ondaivana ili goran.. ivana mi se činila ok, ali i ona je obična dvolična osoba, podmukla užasno.. fuuj!!... ma vedran je još najbolji tamo!!!

  • dada-1 15.10.2007.

    Ili Senka ili Mirela, neznaš koja se ponaša ko da ima 15 godina! Ivana je u BB kući najbolja osoba, iskrena i sve ostalo. Tessa je počela izmišljat i filozofirat, nek i ona krene sljedećim nominacijama

Komentiraj...
Vidi sve komentare