To je to što me zanima!

Big Brother: Večeras ulaze dva nova stanara, napetost raste...

Budući da Nikola već danima priča kako ne može više glumiti da je Matijin brat, a i Matija je u istim problemima, odlučili su se konzultirati s Big Brotherom u ispovjedaonici
Vidi originalni članak

Big Brother je odlučio nominirati sve stanare luksuzne kuće zbog nepoštivanja pravila s kojima su bili upoznati prije ulaska.

- Stanari, vi ste dosad napravili 462 prekršaja. Bilo je tu svega: od nenošenja mikrofona, nepravilnog nošenja mikrofona, ostavljanja otvorenih vrata u kabini od pušionice, šaputanja, vrijeđanja - rekao je stanarima Big Brother.

Pošteđeni će biti samo Dubravka, Marijan, Matija i Nikola te Anči koja je zadnja došla. Dok nekim stanarima zbog te vijesti nije bilo drago, Ana je rekla da je oduševljena što ih je Bigi sve kaznio.

Kraj obitelji Ban? 

Budući da Nikola već danima priča kako ne može više glumiti da je Matijin brat, a i Matija je u istim problemima, odlučili su se konzultirati s Big Brotherom u ispovjedaonici.

Nakon što su 'braća' objasnila svoje razloge zbog kojih više ne žele biti dio 'obitelji Ban', Big Brother im je dao dvije opcije. Jedan od članova obitelji može odustati od zadatka i u tom slučaju svi četvero gube imunitet ili mogu odabrati da obojica odustanu, a 'mama i tata' se nastavljaju ponašati kao bračni par.

Voditeljica showa, Antonija Blaće javit će se uživo iz kuće u koju će uvesti još dva nova stanara. Kako će stanari reagirati na pridošlice, te što su BB ‘braća’ odlučila i koja su to dva nova stanara koja će se upustiti u avanturu života, gledatelji će saznati večeras od 22.10 sati na RTL-u.

 

Ne propustite najbolje provale iz ove sezone Big Brothera.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • andro24 17.02.2018.

    Tko još gleda takve gluposti. Treba biti baš katastrofa pa na tako nešto trošit vrijeme.

  • Karamela_1 16.02.2018.

    Daj mijenjajte vise tu antipaticnu voditeljicu! Iritantna je

  • malinogos 16.02.2018.

    Mrs

Komentiraj...
Vidi sve komentare