To je to što me zanima!

Bijesan je: Firat odvodi Narin, no želio ju je oteti od Sermeta

Narinina sestrična Sema bacila je oko na Firata koji je došao na sprovod u gradić. Sermetu se neće svidjeti odluka Firatove banke. Firat razmišlja o odlasku iz banke
Vidi originalni članak

Mala Galina ostala je sa Sermetom. Sermet od Narin i Deniz traži da mu pomognu oko nje. Odluka koju će liječnici donijeti vezano uz Mehmetovo bavljenje nogometom utjecat će na čitavu obitelj. Redžep ne želi dopustiti Narin da se nastavi školovati. Narinino iznenađenje ostavit će ga bez teksta. Narinina sestrična Sema bacila je oko na Firata koji je došao na sprovod u gradić. Sermetu se neće svidjeti odluka Firatove banke. Firat je odveo Narin, ali zapravo je želi oteti od Sermeta.

Firat razmišlja o odlasku iz banke. Njegov otac Hikmet umiješa se i traži od njega da pričeka. Hoće li Hikmetov dugogodišnji tajni poslovni odnos sa Sermetom biti dovoljan da obuzda Sermetovu ljutnju?

U prizorima iz prošlosti; Narin sve više prezire sestričnu Semu zbog njezina odnosa s Firatom te odlazi u srdžbi.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • opet glinac 04.12.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • lo_starship 29.11.2013.

    predobra je ova nova serija

Komentiraj...
Vidi sve komentare