To je to što me zanima!

Bijesna Nives propucala je suprugu Dinu Drpiću srce

N. Celzijus se na streljani osjećala poput akcijske junakinje Lare Croft. Gađala je supruga Dinu iz zračnog pištolja i četiri kilograma teške puške
Vidi originalni članak

Djevojke, ako se naljutite na svoje muškarce, od njihove fotografije napravite metu i ispucajte se, preporučila je Nives Celzijus (28). Supruga nogometaša Dine Drpića (29) ove je srijede posjetila streljanu u zagrebačkoj Kustošiji. U ruke je uzela zračni pištolj, nanišanila i opalila. Iz oružja je pucala prvi put u životu, ali je otprve supruga uspjela pogoditi ravno u srce.
- Suprug mi se smijao jer je sumnjao u moje vještine preciznoga gađanja, pa je za kaznu bio meta. Dokazala sam mu da me ne smije ljutiti - našalila se Nives dok je s ponosom držala propucanu fotografiju. Ističe da je ljutita i bijesna Dina dosad gađala samo jastucima.
- Strastveni smo u svemu pa tako i u svađama, ali se brzo pomirimo jer se volimo - rekla je Nives, kojoj se svidjelo i gađanje iz zračne puške.
- Voljela bih glumiti opasnu negativku u filmu ili ću to biti u svom novom spotu. Poput Angeline Jolie (34) u ‘Tomb Raideru’ - zaključila je Nives za čiji je 'opasan izgled' zaslužna šminkerica Sanja Agić.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • MaliLuka 28.05.2010.

    A rugobe gospe mila.

  • sb-ustanik 28.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • gallaz 28.05.2010.

    pa nives je i sama \"streljana\" :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare