To je to što me zanima!

Bijesna Violić opsovala novu vlast: Gonite se, nije smiješno!

Nije mi smješno. Po prvi put nisam sposobna ovo što se događa gledat iz nekog drugog neobaveznog iščašenog ugla, kazala je glumica za početak na Facebooku
Vidi originalni članak

Tjeskoba me valja već nekoliko dana. Nije zaj**ancija. Čak ni registar izdajnika nije mi zabavan. Sve je realno i sve je gore nego u najcrnjoj mori, napisala je Nina Violić (43) na svom Facebook profilu u statusu u kojem je žestoko 'oplela' po novoj Vladi. 

- Očajna sam što ću sve do smrti živjet u šupku svijeta i što se nikad ništa neće promijeniti. Naša djeca isto. Njihova djeca isto. Gonite se u tri pi**e materine cijela fašistička Evropa i naša primitivna prčija! Nisam odavde! - poručila je glumica koju su brojni kolege i prijatelji podržali u komentarima. 

U raspravu su se uključili i Viktor Drago, Lucija Šerbedžija, Leon Lučev i mnogi drugi. Drago je Ninu upitao što se može poduzeti, osim da se 'žalimo Facebooku', a Violić mu je otkrila da su mnogi kazalištarci i glumci spremni bojkotirati novog ministra kulture Zlatka Hasanbegovića te da šansa za smjenom postoji samo ako se dignu sve institucije u kulturi. 

- Ali, nisu se sve oglasile. Manjina se oglasila. Eto. Što mogu promijenit? Mi smo manjina. U demokraciji to znači pušite ku**c - dodala je glumica. 


Idi na 24sata

Komentari 500

  • suza13 29.01.2016.

    bice ova pametnica u haenesu zvanom 1%

  • Grima_1 28.01.2016.

    'Ne podnosim nacionalizam, fašizam i povraća mi se od svih vrsta patriotizma. Gnušam se diktature i jednoumlja', dodala je glumica.

  • moslavina995 28.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare