To je to što me zanima!

Bila je holivudska miljenica, a sad je šokirala fanove izgledom

Nakon što je prethodno viđena kako hoda gola ulicama Los Angelesa, Amanda Bynes završila je na liječenju
Vidi originalni članak

Nekadašnja omiljena glumica Amanda Bynes odlučila je razjasniti glasine o svom drugačijem izgledu koje kruže po društvenim mrežama.

- Vidjela sam nekoliko komentara da drugačije izgledam. Nikada prije nisam bila otvorena po tom pitanju, ali išla sam na operaciju blefaroplastike kožnih nabora u kutovima očiju. Bila je to jedna od najboljih stvari koje sam mogla učiniti za svoje samopouzdanje. Puno se bolje osjećam u svojoj koži - izjavila je 37-godišnja glumica na svom Instagram profilu.

Njezini roditelji, Lynn i Rick Bynes, ranije su izrazili da su zabrinuti time što njihova kći želi ići na estetsku operaciju kada su još 2013. podnijeli zahtjev da bude pod njihovim konzervatorstvom.

U sudskom podnesku, tvrdili su da Amanda bez prestanka govori o estetskim operacijama na koje želi ići te čak potiče svoju majku da im se i ona podvrgne.

OD VRHA DO DNA Bivša teen zvijezda je ponovno uhićena: Zadnji put je lutala ulicama gola, ne sliči na sebe...

Konzervatorstvo je završilo u ožujku 2022. godine nakon gotovo devet godina.

Godinu dana kasnije glumica je viđena kako luta gola ulicama Los Angelesa. Amanda koja je prestala uzimati lijekove u to doba, kako je tvrdio njezin bivši zaručnik Paul Michael, završila je nakon toga na liječenju.

U lipnju ove godine ponovno je otišla u psihijatrijsku bolnicu, a zatim se u srpnju sama prijavila u centar za intenzivno bolničko liječenje mentalnoga zdravlja.

Njezin povratak na društvene mreže uslijedio je nakon vijesti da će ona i njezin prijatelj, kojega je upoznala na liječenju, pokrenuti zajedno podcast 'Amanda Bynes & Paul Sieminski'. Gost njihove prve epizode bila je Dahlia Moth, umjetnica iz Los Angelesa koja se bavi tetoviranjem.

SADA JE BOLJE FOTO Amandu Bynes snimili prvi put u javnosti nakon liječenja

Kako su jednom objavili na Instagramu, u početku žele intervjuirati svoje prijatelje prije nego što dopru do slavnih osoba.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • liliZG2.0 18.12.2023.

    još 2013. podnijeli zahtjev da bude pod njihovim konzervatorstvom. " sigurna sam da postoji hr pravna riječ za konzervatorstvo, ali ... to zahtjeva malo istraživanja , ne samo google prevoditelja.

  • Flori1 17.12.2023.

    Sta je napravila od sebe

  • zgvolimterad 17.12.2023.

    Vise neznamo starit kao civilizacija i starit je sramota?e pa nije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare