To je to što me zanima!

Bila je omiljena holivudska glumica, povukla se, a danas ju je teško prepoznati na fotkama

Diaz se na staru godinu prošetala u crnom kaputu i trapericama, a na glavi je imala crnu zaštitnu masku za lice i veliki crni šešir. Iako se potpuno 'kamuflirala', fotografi su je vrlo brzo primijetili
Vidi originalni članak

Nakon što se prije nekoliko godina povukla iz glumačkog svijeta, Cameron Diaz (49) 'uhvaćena' je u više navrata kako u ležernom izdanju šeta Los Angelesom. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S obzirom na to da je ovu atraktivnu plavušu teško susresti u javnosti, paparazzima u Los Angelesu ovog puta, koliko god se trudila, nije uspjela pobjeći.

Naime, Diaz se na staru godinu prošetala u crnom kaputu i trapericama, a na glavi je imala crnu zaštitnu masku za lice i veliki crni šešir. Iako se potpuno 'kamuflirala', fotografi su je vrlo brzo primijetili i snimili prilikom obilaska luksuznih trgovina.

Samo tri dana prije toga, glumica se uputila u nabavku namirnica i isto tako pokušala ostati neprimijećena. U crnoj majici i crnom donjem dijelu trenirke prošetala se trgovinom u L.A.-u. Zgodna glumica se na parkiralištu trgovine sakrila ispod crne zaštitne maske i velikih sunčanih naočala no, rijetko kome bi promakle poznate crte lica omiljene plavuše s malih ekrana. 

Inače, Cameron već dugi niz godina živi daleko od svijetla reflektora. U 2014. godini šokirala je obožavatelje diljem svijeta rekavši da je njezinoj glumačkoj karijeri došao kraj. Ipak, paparazzi ju i dalje prate u stopu.

MOŽE ONA I SAMA... Cameron Diaz otkrila zašto je napustila Hollywood: 'Željela sam imati svoju dnevnu rutinu'

Glumica je nedavno gostovala i u emisiji 'Hart to Hart' kod kolege glumca i komičara Kevina Harta gdje je po prvi put progovorila o tome zašto se povukla . 

- Kada dugo vremena radiš nešto na visokom nivou i daješ sve od sebe onda se neprestano očekuje da budeš na visokom nivou. Nekako sam imala dojam u svojoj 40. da sam skroz ispunjena, da sam dala sve - rekla je Diaz kojoj životni ritam nije joj dopuštao da provodi željeno vrijeme s obitelji te je ona to odlučila promijeniti. 

- Htjela sam samo uzeti život u svoje ruke i imati svoju dnevnu rutinu kojom ću sama upravljati i gdje ću sve sama obavljati - objasnila je.

U 2015. godini Cameron Diaz udala se za Benjamina Maddena, a 2019. godine supružnici su postali roditelji malene kći Raddix. Glumica je istaknula kako su joj se zasnivanjem obitelji ispunile sve njezine želje.

- Ovo me ispunjava više nego bilo što drugo što sam postigla u životu. Ja više nemam ono što je potrebno da bi snimila uspješan film, sva moja energija je usmjerena na obitelj i to je najbolja stvar na svijetu - zaključila je. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • papi 05.01.2022.

    Vrlo pametna ženska prošla je sve uzela pare i sad uživa u životu.

  • Aktivirani Korisnik 05.01.2022.

    Kako kome, meni osobno od svih glumica, najmanje lijepa, najmanje simpaticna.... u svemu mi je na dnu....

  • sljastrava 05.01.2022.

    Takvi su svi kad ih uslikaju slučajno na ulici.Normalna žena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare