To je to što me zanima!

'Bila je posebna': Beckham je odao počast preminuloj baki

UVIJEK U NJEGOVIM MISLIMA Najjača žena koju sam poznavao. Vrlo je voljela svoju obitelj. Nedostaješ nam, napisao je Becks na društvenoj mreži. Bio je jako vezan uz baku
Vidi originalni članak

Baka Peggy preminula je 2013. Umirovljeni nogometaš David Beckham (42) bio je vrlo vezan uz nju, a jučer bi proslavila 86. rođendan.

- Bila je posebna osoba. Najjača žena koju sam poznavao. Vrlo je voljela svoju obitelj. Nedostaješ nam - napisao je Becks na društvenoj mreži.

Inače, Beckhamovima trenutno nije lako. Naime, njihov najstariji sin Brooklyn (18), želi se zaručiti. Zaljubio se u YouTube zvijezdu Madison Beer (18).

Bivša spajsica Victoria za zaruke ne želi ni čuti. Prijatelji bliski paru kažu da Victoria samo vrišti u kući pa strasti smiruje tata David. On uvjerava sina tinejdžera da za zaruke još ima vremena.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • plik 11.08.2017.

    k vragu, zasto sam čitao ovaj članak. sad sam sav u bedu, kad vidim kakav problem tišti Backhamove.. joj, strašno.. kako će sad ti ljudi živjeti s tim.. majko mila, kaj ako ih taj mali ne posluša pa se zaruči.. ma kaj sam išel čitat taj članak.....

  • 09.08.2017.

    Moja baka je umrla 2003 g u 91 godinu... bila je i jos uvjek je najbolja baka . Zena koja je bila super baka, baka za buducnos. Nikad ljuta, nikad tuzna, nikad neraspolozena. Uvjek je imala vremena za mene.. branila me od mame i tate, kad sam bila kriva. Nije dala na mene runu rijec... sa mojom svekrvom ulazila u komflikte radi mene . Bila je. I jos uvjek moja jedna i najbolja. Nema mjeseca da joj nisam otisla na kavu. Dodjem al nje nema, sjednem na grob i ispricam se sa njom i odem doma. Dok ovo pisem, suze teku same ... al moram da svima kazem kako sam sretna bila i jos uvjek sto smo zivjele skupa i sto smo imale jedna drugu.

  • lilyan 09.08.2017.

    imala sam veeeliku sreću pa sam uživala u obje bake, bile su zaista prekrasne osobe, često ih se sjetim, jako sam ih voljela kao i one mene. Zauvijek su ostavile prekrasna sjećanja u meni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare