To je to što me zanima!

Bila je seks ikona 80-ih, ali je uništila lice 'peglanjem' bora

Kao mnoge zvijezde, počela je pratiti trend estetskih operacija. Neke od njih nisu bile uspješne već su joj uništile prirodnu ljepotu. Često koristi botoks i to ne skriva
Vidi originalni članak

Francusku glumicu Isabellu Adjani (63) prije osam godina LA Times proglasio je najljepšom glumicom ikada. Osvojila je čak pet Cesar nagrada za najbolju glumicu, a dva puta je bila nominirana za Oscara. Sa samo 19 godina proglašena je do tada najmlađom ženom koja je nominirana za najbolju glumicu i držala je taj rekord duže vremena, piše AOL

Kada je bila na početku karijere, stekla je titulu 'seks ikone 80-ih'. Ipak, kao mnoge zvijezde, počela je pratiti trend estetskih operacija. Neke od njih nisu bile uspješne već su joj uništile prirodnu ljepotu.

Često koristi botoks i to ne skriva. Jednom prilikom je rekla da ga koristi kako bi 'ispeglala' bore, ali ipak ne želi potvrditi da je bila na estetskim operacijama kojima je korigirala nos i usne. 

Glumica je iz veze sa snimateljem Brunom Nuyttenom (73) dobila sina Barnabea (40), a godinu dana nakon njihovog prekida, krajem 80-ih, bila je u vezi s Warrenom Beattyjem (81). Poslije kraha te veze, zaljubila se u Daniela Day-Lewisa (61) i ta im je veza trajala šest godina. Dobili su i sina Gabriela (23). 

Pratite nas na našem Instagram profilu!  

DRAMA HANE I GORANA NAKON SHOWA: 'Tebi ne smeta što druga žena objavljuje gole fotke s Goranom?'

Idi na 24sata

Komentari 16

  • bubamara2103 07.02.2019.

    Baš je lijepa!

  • 06.02.2019.

    dobro izgleda i sad

  • _petra_ 06.02.2019.

    pa bas da je izoblicena i nije

Komentiraj...
Vidi sve komentare