To je to što me zanima!

Bilderica Tamara iz showa ‘Big Brother’ zaljubila se u trenera

U vezi je s trenerom fitnessa Petrom koji joj je prišao kada je vježbala. Nakon reality showa posvetila se treninzima i planira otvoriti svoj fitness centar
Vidi originalni članak

Ljubav cvate, sretna sam, kaže Tamara Posavčić (26), koja se proslavila sudjelovanjem u 'Big Brotheru'. U vezi je s trenerom fitnessa Petrom (30), koji joj je prišao u teretani. 'Big Brother' nije gledao i nije znao tko je ona, a njoj je drago što je tako ispalo jer, kaže, bilo je svakakvih nemoralnih uleta nakon što je izašla iz showa.

- Pitao me je mogu li mu asistirati na benchu - smije se Tamara, koja se nakon showa posvetila treninzima, a planira otvoriti i svoj fitness centar.

Tamara je sudjelovala u ovogodišnjem 'Big Brotheru'. Kada je ispala izjavila je da su je izbacile ljubomorne žene jer je atraktivna i karakterna. Body buildingom se bavi tri godine. Čim je izašla iz izolacije, otišla je u teretanu na prvi od dva treninga koje odradi u danu.

NE PROPUSTI

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

Idi na 24sata

Komentari 80

  • Tišina mora 28.10.2016.

    a nekako sportaši uvijek se spoje jer imaju zajedničke interese i mogu razumijet stil života i treninge, režim prehrane itd....tako da si takvi ljudi uvijek međusobno bolje odgovaraju

  • El Tractor 28.10.2016.

    Ala komedije!

  • montello 28.10.2016.

    zijev

Komentiraj...
Vidi sve komentare