To je to što me zanima!

Bill Cosby slavi 83. rođendan iza rešetaka: Osjeća se povlaštenim

Nakon što je nekad omiljeni komičar završio u zatvoru u Pennsylvaniji, američki su mediji taj događaj nazvali 'jednim od najvećih srozavanja u povijesti američke kulture'
Vidi originalni članak

Komičar Bill Cosby danas je napunio 83 godine. No, je li mu baš do slavlja, ne bi se moglo reći s obzirom na to kako služi zatvorsku kaznu s maksimalnim osiguranjem. On je u kratkom vremenu prešao put od omiljenog 'američkog tate' do omraženog 'seksualnog predatora'.

U travnju 2018. proglašen je krivim po svim točkama optužnice za zlostavljanje Andree Constand, žene koja je radila kao službenica ženske košarkaške momčadi Sveučilišta Temple na čijem su se kampusu i upoznali preko zajedničkog prijatelja. Ona je tada imala 24 godine, a Bill 60. Osudili su ga na zatvorsku kaznu od 10 godina zbog drogiranja i  seksualnog iskorištavanja žrtve u svom domu te iste godine.

Nakon što je nekad omiljeni komičar završio u zatvoru u Pennsylvaniji, američki su mediji taj događaj nazvali 'jednim od najvećih srozavanja u povijesti američke kulture'.

NE KAJE SE Cosby o zatvoru u kojem služi kaznu: 'To je moj Penthouse...'

No, glumac ne pokazuje nikakvo žaljenje niti kajanje zbog onoga što je učinio. On svoju ćeliju naziva penthouseom te se osjeća povlašteno u zatvoru.

- Nećete od mene čuti da se kajem. Bio sam tamo. Ne zanima me što o svemu misli grupa ljudi koja nije bila tamo. Oni ne znaju što se dogodilo - rekao je komičar jednom prilikom. 

Cosby se kasnije žalio na presudu uz argument da su svjedočenja onih koji ga optužuju potpuno različita. Sud mu žalbu nije uvažio, no on i danas tvrdi kako nije kriv.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sprangija 12.07.2020.

    Ne vjerujem da je baš takav za što ga terete,ja kad vidim starijeg čovjeka drago mi je,želim mu zdravlja i da doživi bar 110 godina,isto kako zelim i svom tati koji ima 82

  • ucjena 12.07.2020.

    Nisam nigdje pročitao da je dokazano ili da ima svjedoka, kao je to moguče, žao mi čovjeka, nema smisla!

Komentiraj...
Vidi sve komentare