To je to što me zanima!

Billa Cosbyja je još devet žena tužilo za seksualno zlostavljanje

Tužbu su podnijele u srijedu na vrhovnom sudu u Nevadi, a u njoj stoji kako su žene bile drogirane i zlostavljane u razdoblju od 1979. do 1992.
Vidi originalni članak

Komičar Bill Cosby (85) već se neko vrijeme bori s optužbama različitih žena za seksualno zlostavljanje, a sada ga je optužilo njih još devet. Žene tvrde kako je Cosby iskoristio svoju 'ogromnu moć, slavu i prestiž' kako bi napravio žrtve od njih.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tužbu su podnijele u srijedu na vrhovnom sudu u Nevadi, a u njoj stoji kako su bile drogirane i zlostavljane u razdoblju od 1979. do 1992. u Las Vegasu, Renu i Lake Tahoeu. Mjesta koja su žene navele bila su njihovi domovi, garderobe i hoteli.

Jedna žena tvrdi kako je Cosby bio njen mentor za glumu te da ju je nagovorio da iz New Yorka dođe u Nevadu. Tada ju je drogirao i odveo u hotelsku sobu gdje joj je dao, kako joj je tad rekao, bezalkoholnu jabukovaču, a tada ju je silovao.

Nakon novih tužbi, Bill Cosby je trenutačno optužen za silovanje, seksualno zlostavljanje i uznemiravanje više od 60 žena. Komičar je demantirao sve optužbe. 

Ranije ove godine je jednoj od žena dodijeljeno 500 tisuća dolara, nakon što je Billa optužila za silovanje u Playboy vili, kada je imala samo 16 godina. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • gruba istina 15.06.2023.

    Oh kako su se tolerantno otvorenoumno i progresivno sjetile maltretiranja nekoljko desetljeca nakon tih "zlocina"? Zanima me samo hoce li doticne damice pokazati ikakvu odgovornost za one kije su silovane nakon njih, a mogle su proci bez silovanja da su cosbya na vrijeme prijavile?

Komentiraj...
Vidi sve komentare