To je to što me zanima!

Billboard nagradio Adele s čak 12 nagrada, LMFAO osvojio 6

POBJEDNICI Osim Adele s 12 nagrada, na dodjeli je 'rasturila' i grupa LMFAO koja je doma odnijela šest nagrada među kojima je i priznanje za najbolju grupu godine
Vidi originalni članak

Adele je bila apsolutna pobjednica na dodjeli Billboardovih glazbenih nagrada u nedjelju. Britanska pjevačica osvojila je impresivnih 12 nagrada na dodjeli u Las Vegasu, a među njima su i najprestižnije nagrade za umjetnika godine i najbolju žensku umjetnicu. Njen album '21' pobrao je mnoge nagrade među kojima je i nagrada za najbolji pop album godine. 

Osim Adele, na dodjeli je 'rasturila' i grupa LMFAO koja je doma odnijela šest nagrada među kojima je i priznanje za najbolju grupu/duo godine. Taylor Swift proglašena je za ženu godine dok je Lil Wayne dobio nagradu za najboljeg muškog izvođača. 

Na dodjeli su spomenuti i nedavno preminuli umjetnici pa je tako Jordin Sparks otpjevala hit Whitney Houston 'I Will Always Love You'. Kćer preminule dive, Bobbi Kristina, bila je u publici te je zaplakala kada je spomenuta njezina majka. Bobbi je u majčino ime kasnije preuzela i Milenijsku nagradu.

- Želim se zahvaliti svima koji su bili uz nas kroz sve ove godine. Ne samo u dobrim vremenima, nego i u onim lošima. Hvala što ste joj davali toliko ljubavi jer je ona to i zaslužila. Ja se osjećam blagoslovljeno jer sam bila dio života te nevjerojatne žene. Nikada više neće biti netko poput nje - rekla je Bobbi.

Priznanje je odano i ostalim preminulim glazbenicima: Donni Summer, MC-ju Adamu Yauchu iz The Beastie Boysa te sinoć preminulom Robinu Gibbu.

Kompletnu listu dobitnika pogledajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 39

  • wargods_1 21.05.2012.

    kaže biber je dobio nagradu "top social artist", zvuči ko da je ta disciplina izmišljena samo da on dobije neku nagradu, šaka jada

  • no_name1 21.05.2012.

    glupo je što budu nominirani,a svejedno se zna tko je najviše prodao to je baš bezveze..bolje da odmah daju nagradu toj osobi i gotovo :)

  • KanaanZg 21.05.2012.

    prasica debela, debili i seljančica :))) super

Komentiraj...
Vidi sve komentare