To je to što me zanima!

Billu Cosbyju odbili zahtjev za uvjetnu slobodu: 'Ne napreduje'

Glumac je u zatvoru zbog drogiranja i seksualnog napada na Andreu Constand 2004. godine. Njegov tim nada se da će mu ukinuti osuđujuću presudu ili naložiti novo suđenje
Vidi originalni članak

Američkom stand-up komičaru i glumcu Billu Cosbyju (83) odbijen je zahtjev za puštanjem na uvjetnu slobodu. Pensilvanijski odbor odluku je u pismu obrazložio javnosti, navodi CNN.

POGLEDAJTE VIDEO: Weinstein liječio ovisnost o seksu 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odluka odbora donesena je 11. svibnja i odlučeno je da Cosby mora 'nastaviti sudjelovati i dovršiti dodatne institucionalne programe'. Odluci da ga se ne pusti na uvjetnu slobodu doprinijela je i činjenica da je Odjel za popravne kazne negativno ocijenio njegov napredak.

Na sljedećem Cosbyjevu razgovoru s upravnim odborom bit će razmotreno i je li uspješno sudjelovao u programu liječenja za seksualne prijestupnike i prevenciju nasilja. O svom ponašanju Bill mora voditi evidenciju.

Glumčev glasnogovornik Andrew Wyatt pojasnio je da vijest o odbijanju nije iznenađenje za Cosbyja i njegovu obitelj.

- Gospodin Cosby žestoko se bori dokazati nevinost i nastavlja poricati sve optužbe iznesene protiv njega. Nadamo se da će Vrhovni sud Pennsylvanije ukinuti osuđujuću presudu ili naložiti novo suđenje - rekao je.

Cosby trenutačno služi kaznu od tri do deset godina u državnom zatvoru u gradu Skippack u okrugu Montgomery u Pennsylvaniji zbog drogiranja i seksualnog napada na Andreu Constand 2004. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 30.05.2021.

    E,to je sudstvo. Briga njih jel' imaš 100 let il' si poznata faca. Ovome je bolje da unutra ode na ispovijed,jer bi se možda netko mogel i osvetiti ako ga ranije puste.

  • adlla 28.05.2021.

    Kakav uvijet,,u kamenolom snjim dozivotno,,i bicem,,.

  • Orfej 28.05.2021.

    Drogirao ženske i silovao ih i sad bi htio na slobodu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare