To je to što me zanima!

Bilman uzvraća udarac: 'Sorry, Martina, ali ne staneš u kadar'

Mnogi obožavatelji showa našalili su se kako se Bilman ovim potezom 'osvetio' Martini koja je prije dva mjeseca njega 'izrezala' s fotografije. Fanovima je komentirala kako se Davor preplašio, pobjegao i sakrio
Vidi originalni članak

Malo su se voljeli, malo su se svađali. Nisu se uvijek slagali oko svega, ali žiri 'Supertalenta' dogurao je do finala sezone...

Zapravo, ako je suditi po objavi Davora Bilmana (43), do finala je doguralo tri četvrtine žirija. Mezzosopranistica Martina Tomčić (43) nije na zajedničkoj fotografiji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovo su sve moje kolege iz žirija. Sorry, Martina, ali nemam dovoljno dugačke ruke - napisao je uz objavu na Instagramu Bilman. Naravno, slika je izazvala pravu lavinu komentara.

Puno njih je oduševljeno čestitalo na dobroj šali, a Davor se ovim potezom 'osvetio' Tomčićki koja je prije dva mjeseca njega 'izrezala' s fotografije.

Martina je tada fanovima komentirala kako se Davor preplašio, pobjegao i sakrio. Njih dvoje se godinama 'podbadaju' na televiziji, a sve je počelo 2011. u 'Plesu sa zvijezdama' kada je, između ostalog, Bilman Tomčić usporedio sa starim automobilom.

VOLE SE 'PODBADATI' Nemilosrdna Martina Tomčić: Bilmana izrezala s fotografije

- Ako vam noge usporedimo s autom, one su motor i savršeno su radile, karoserija vam je malo očešana s lijeve strane, dakle rame vam je padalo - rekao je tada Bilman Martini koja je plesala. 

Njihova kolegica iz žirija Maja Šuput (39) tužna je što će show završiti. 

- Ja bih da ovo traje cijele godine. Nemam pojma što ću raditi ostatak godine - rekla je Maja u prošloj emisiji.

Nakon što je deset kandidata izborilo ulazak u veliko finale, pred žiri je stavljen težak zadatak. Mogli su vratiti dvije od pet točki koje su završile kao trećeplasirane u polufinalu. Odabrali su iluzionista Andreja Škedela i plesača Đulijana Jašarevića. 

Veliko finale na rasporedu je ove nedjelje.

Što vam horoskop donosi u nadolazećoj godini: Evo koji će biti najsretniji mjesec za svaki horoskopski znak!

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 15.12.2018.

    na moj tv nitko od vas ne stane,

  • 13.12.2018.

    Ne volim o ljudima ruzno govoriti,ali Martina zalosno je kako nisko padas.Jednostavno ti grimase lica odaju da si previse ufurana tj.umisljena .Ipak bi trebala malo poraditi na sebi i svojoj kulturi.

  • 13.12.2018.

    Martini fali pimpeka 100

Komentiraj...
Vidi sve komentare