To je to što me zanima!

Bio je nominiran za Oscara dva puta, a sada jedva zarađuje za život: Osjećam se prevareno...

Sjećam se vremena kada nisam imao nikakvu podršku svojih ljudi, nikakvu podršku medija ni industrije. Osjećao sam se kao da bih trebao biti sretan što sam nominiran za Oscara i to je to, rekao je
Vidi originalni članak

Dvaput nominirani glumac za Oscara, Djimon Hounsou (58), otkrio je da se u posljednje vrijeme muči sa zarađivanjem za život. Zvijezda DC-ja otvoreno je rekla da se osjeća izdano od strane industrije, kako navodi Unilad.

MICHELLE YEOH Akcijske scene odglumila je bez greške, a nije imala iskustva. A sada se može pohvaliti Oscarom

Bio je nominiran za Oscara za filmove 'In America' i 'Blood Diamond'. Nedavno je i glumio Čarobnjaka u 'Shazam! Fury of the Gods'. Publika ga također zna i kao lika Koratha the Pursuera iz Marvelovih filmova.

- Sjećam se vremena kada nisam imao nikakvu podršku svojih ljudi, nikakvu podršku medija ni industrije. Osjećao sam se kao da bih trebao biti sretan što sam nominiran za Oscara i to je to - izjavio je.

NOVA ADAPTACIJA KLASIKA Za svoju verziju 'Pinokija' dobio je Oscara, a Guillermo del Toro sada priprema i Frankensteina

- Još uvijek se borim pokušavajući zaraditi dolar. Ušao sam u posao s nekim ljudima koji su apsolutno dobrostojeći, ali nemam za njih lijepe riječi. Tako da se osjećam prevarenim, užasno prevarenim, u smislu financija, ali i u smislu posla - dodaje.

No, rekao je kako se situacija popravlja što se tiče toga kako ga vide u Hollywoodu.

- S vremena na vrijeme i oni sami kažu: 'Trebali bismo mu dati više, malo je podcijenjen'. I sami su toga svjesni - objašnjava.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • be yourself 19.03.2023.

    Zanimljivo da svakakvi likovi misle da bi trebali zarađivati milione iako imaju blizu 60 i na kraju su karijere.

  • fuentes 19.03.2023.

    Sjecam ga se iz Never Back Down1 radio brutalne treninge

  • 19.03.2023.

    Podsjetio me na glumca Samuel L. Jacksona...na prvi pogled samo, kojeg teško da netko može "nadmašiti"!...Glumi svakakve likove, ali u filmu "Zmije u avionu", ne znam zašto, ali presmiješna mi njegova izjava, negdje na pola filma...Tko je gledao, znati će 😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare